Skoda Fabia

‹ Vissza Autókölcsönzés árak

Skoda Fabia

Skoda Fabia | 5.000Ft/naptól

Skoda Fabia

Gyakran találkozni az utakon Skoda Fabiával, ami jól mutatja, hogy mennyire elégedettek vele a magyar autósok. Így az Eurorent kínálatából sem hiányozhat. A Fabia számos előnnyel rendelkezik, azonban a legtöbben azért szeretik, mert „össze van rakva”, vagyis nem egy egyetlen célra specializált kisautóról beszélhetünk, hanem egy valóban többfunkciós, a legtöbb helyzetben jól használható gépkocsiról. Az ötajtós ferdehátú modell tökéletesen kielégíti a mindennapok során felmerülő igényeket. Ezért is lehet jó döntés, ha autóbérlés során Fabiát választ. Különösen igaz ez, ha hosszabb időre szeretne autót kölcsönözni.

Városi kisautó, amely mégis képes családi lenni

A Skoda Fabia nagyon jól kormányozható, emiatt nem okoz vele gondot a parkolás. Mivel kisautóról van szó, a fordulóköre sem nagy, ezért könnyedén lehet vele navigálni a forgalomban, sőt szűk utcákban sem problémás vele a megfordulás. Kiváló tulajdonságai miatt legalább olyan jó vele városban közlekedni, mint az apróbb cirkálókkal. Nagy különbség azonban, hogy a Fabia jóval tágasabb ezeknél. Az első ülések órák után is kényelmesek, oldalra is jól tartanak. Hátul tágas hely marad az utasok lábainak, két felnőtt még egy hosszú út alatt is kényelmesen elfér. Igaz azonban, hogy hármójuknak már kicsit szűkös lehet. Három gyerekkel azonban minden gond nélkül bevállalható egy nagyobb utazás is. Erre alkalmas a jól pakolható csomagtér is. A Fabia nyugodt vezetési élménye is csak erősíti a családi jelleget. Az autó stabil, jól tart, a csendes futómű és a halk motor miatt az utastér nyugalma garantált. Amennyiben pihenni szeretne, és ehhez keres egy megbízható autót, a Skoda Fabia az Önnek való típus.

Kényelem kedvező áron

A fent felsorolt előnyök mellé kifejezetten kedvező árat társítottunk. A napi 5000 forintos bérleti díj, a hetedik nap után 4500 forintra, a második hét után pedig 4000 forintra mérséklődik. A Fabia tágas belső tere és nagy csomagtartója ellenére sem fogyaszt sokat. Száz kilométeren valamivel több mint 6 liter üzemanyagot éget el, de ez a vezetési stílus és a forgalom függvényében változhat. Az autó bérléséhez 60 000 forint kaució szükséges.

Bérleti díj:

3-tól 7. napig: 5.000Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 4.500Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)
15-től 4.000Ft/nap
1 hónapra: 100.000Ft
Kaució: 50.000Ft készpénzt kérünk letétbe, melyet a bérlés végén visszaadunk