Suzuki Swift

‹ Vissza Autókölcsönzés árak

Suzuki Swift

Suzuki Swift | 3.500Ft/naptól

Suzuki Swift

Az elsőgenerációs Swift olyan autó, amihez már mindenkinek volt szerencséje akár sofőrként, akár utasként. Nem könnyű olyan parkolót találni, amelyben ne állna egy Swift. Ez teljesen érthető is, hiszen egy pofás kisautóról van szó, amelyet sokan a szívükbe zártak egyszerűsége és fenntarthatósága miatt. Ez valóban a mi autónk, amelyet Esztergomban raktak össze, és azóta is hűségesen szállít sokakat nap mint nap. Ha alapigényeket kiszolgáló autóra van szüksége, ráadásul nem is szeretne sokat költeni, mindenképpen jól jár a Swift bérlésével.

A mindennapos kisautó

A magyar forgalom talán leggyakoribb résztvevője rövid távolságokon teljesít igazán jól. Méreteinek köszönhetően kényelmes vele a parkolás és a városi közlekedés. Négy felnőtt számára jó alternatíva a városon belüli utazásra vagy rövidebb túrákra is. Megbízható autó, amely nem hagyja cserben sofőrjét. Kiváló költségkímélő módja az autóbérlésnek egy Swift kölcsönzése. Főként városi furikázásra ajánljuk, ilyenkor egyáltalán nem jelent gondot, hogy a csomagtér kissé szűkös. Ám ha mégis több csomag szállítására van szüksége, a hátsó ülések lehajtásával rengeteg hasznos, pakolható térhez jut.

Az autóbérlés pénztárcabarát eszköze

A Suzuki Swift bérlése napi 3500 forintba kerül az első egy hétben. Ennél hosszabb távú kölcsönzésre kedvezményeket biztosítunk. A napi díj a nyolcadik naptól már csak 3000 forint, a tizenötödiktől pedig mindössze 2500 Ft. Ha hosszabb távra bérli, nemcsak a kedvezményes díj, hanem a tankolás miatt is rengeteget spórolhat. Az autó vegyes fogyasztása körülbelül 5,5 liter. Az autóbérlés 50000 forintos kaució letétbe helyezése után történhet meg.

Bérleti díj:

3-tól 7. napig: 4.500Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 4.000Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)
15-től 3.500Ft/nap
1 hónapra: 90.000Ft
Kaució: 50.000Ft készpénzt kérünk letétbe, melyet a bérlés végén visszaadunk