Autóbérlés

Seat Cordoba

Ez a Seat sokak kedvence, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen egy kifejezetten barátságos, jól kezelhető autóról van szó, amelynek vezetése igencsak hálás feladat. Sportos, fiatalos megjelenése miatt hamar elterjedt a fiatalabb korosztály körében, de a Volkswagen motor megbízhatósága és a tágas csomagtér a kisgyerekesek számára is vonzóvá tette. A design a spanyol cégtől várható latinos szenvedélyt idézi, amit jól követ a motorháztető alatt megbúvó szerkezet kiváló teljesítménye.

A kölcsönzött autó, amit egy álom vezetni

A Seat Cordoba legnagyobb előnye mindenképpen a kiváló vezethetősége. Az autó nemcsak külsejében sportos, kifejezetten jól gyorsul, dinamikus vezetési élményt nyújt. A pontos váltó és a könnyű kormány kettőse miatt a forgalomban végzett manőverek egyszerűen végrehajthatóak vele, ezen felül pedig jól is parkolható az autó. Ezek nagyon jó városi autóvá teszik, amellyel öröm a közlekedés. Már néhány perc után megszokja az ember, és egyáltalán nem érzi kényelmetlennek a vezetését. A jó kezelhetőség miatt bátran ajánljuk bárkinek, aki autót szeretne kölcsönözni.

Kinek ajánljuk a Seat Cordobát?

A fiatalos megjelenés és a dinamizmus miatt egyértelműen fiatalok számára javasoljuk az autó kölcsönzését. Az előnyei főként a városban mutatkoznak meg, de természetesen tökéletesen használható hosszabb utakra is. Mivel háromajtós típust adunk bérbe, leginkább kisebb társaságoknak, pároknak, esetleg egyszemélyes használatra ajánlott. A tágas csomagtérnek köszönhetően biztosan minden el fog férni az autóban. Számolni kell azzal, hogy éppen a nagy csomagtartó miatt a Cordoba hátsó üléssora előtt kicsit szűkösebb a lábak számára kialakított tér. Ezt érdemes figyelembe venni az autókölcsönzés előtt. Az első ülések kényelme azonban kárpótol ezért a hiányosságért. Amennyiben nagyobb társasággal érkezik, és tágasabb autóra van szüksége, érdemes megtekintenie teljes kínálatunkat.

Az egyik legtakarékosabb mód az autókölcsönzésre

A Seat Cordoba egy napra eső bérleti díja 3.500 Forint az első egy hétben, a másodikban már csak 3.000 Ft, a 15. napon túl pedig már csupán 2.500 Ft. Az autó nemcsak megjelenése és sportossága miatt kedvelt a fiatalok között. Ehhez hozzájárult az alacsony fogyasztás is. Akár 5-5,5 liternyi üzemanyag is elég lehet ahhoz, hogy a Cordoba 100 km-t fusson. A végleges fogyasztás természetesen a használat, városban pedig a forgalom függvénye is. Az autóbérlés előtt 50.000 Forintos kauciót kell letétbe helyezni.

Bérleti díj:

3-tól 7. napig: 3.500 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 3.000 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)
15-től 2.500 Ft/nap
1 hónapra: 70.000 Ft
Kaució: 50.000 Ft Készpénzt kérünk letétbe, melyet a bérlés végén visszaadunk