3 érv a hosszútávú autóbérlés mellett

3 érv a hosszútávú autóbérlés mellett

Ha érdeklődünk a hosszútávú autóbérlés iránt, az elköteleződés előtt érdemes jól feltérképezni milyen lehetőségek állnak előttünk. A hosszútávú bérlés, vagy másként lízing szerződés egy nagyon kényelmes és céges autó esetén költséghatékony autóbérlési lehetőség is.

A nagy autókölcsönző cégektől való hosszútávú bérlés drágának tűnhet, de sokan olyan hosszútávú ajánlatokat kínálnak, amelyek jelentősen csökkenthetik az árakat a saját tulajdonú céges autóval szemben. Ha üzleti úton vagyunk, akkor a bérlés nagy előnye, hogy a már a reptér területén felvehetjük a bérelt autót és ott is tudjuk majd letenni azt.

A hagyományos autóbérlés időszakától eltérően a hosszú távú bérlés gyakran jó választás az üzleti utazók számára. A legtöbb autóbérléssel foglalkozó cég járműparkja tele van megfizethető és megbízható. sőt legtöbbször fenntartható, elektromos járművekkel is, amelyeket utazásunk idejére bérelhetünk. Ha három hétnél tovább tervezünk egy helyben maradni, pélául egy üzleti út során, valószínűleg ez a legköltséghatékonyabb megoldás. De a költségeken kívül más előnyök is vannak.

1. NULLA KARBANTARTÁS

Ha saját járművel vezetünk a városba, mi felelünk az összes biztosításért, karbantartásért és dokumentációért. Ha azonban hosszú távra bérelt járművet választunk, ez a felelősség az autókölcsönző céget terheli. Ezenkívül ez azt jelenti, hogy mi teljesen le vagyunk fedve, ha balesetet szenvedünk, vagy ha a jármű karbantartására szorulunk.

2. RUGALMASSÁG

A tartózkodás időtartamától függően bármikor visszavihetjük az autót. A másik oldalon, ha meghosszabbítjuk az utazást, akkor a bérleti szerződés meghosszabbítható a terveinkhez igazodva. A bérlés ideje alatt, ha szükséges, általában járművet is cserélhetünk.

3. NINCS ÉRTÉKCSÖKKENÉS

Amikor egy új autót lekerül a futószalagról, az azonnal értékét veszíti. Ez az azonnali értékcsökkenés azt jelenti, hogy kevesebbet kapnánk az autóért, mint amennyit fizetettünk érte. Szerencsére ez nem olyan dolog, ami miatt aggódnunk kellene bérautó esetén. Mivel az autó nem a tiéd, nem mi leszünk azok, akik elszenvedik az amortizációs veszteséget az értékesítés után. Ehelyett aggodalom és anyagi megterhelés nélkül élvezhetjük az utazás minden előnyét.

Szólj hozzá

Scroll to Top