Autóbérlés családi kiránduláshoz, vagy egy hosszú hétvégére

Hazánk természeti adottságaiból kifolyólag bővelkedik látnivalókban. Azonban vannak helyek, amik gyalogszerrel, vagy tömegközlekedéssel nehezen megközelíthetőek. Attól, hogy Önnek nincs saját gépjárműve, még nem kell lemondania ezekről a látnivalókról. Válassza bérautónkat, és lepje meg szeretteit egy családi kirándulással, egy hosszú hétvégével vagy egy élményfürdős kiruccanással.

családi kirándulás bérautóvalMegbízható bérautóinkkal könnyedén feljuthat az Északi-Középhegység erdeibe, vagy akár a Balatonhoz is levezethet. Számos élményfürdő, vár és azok környéke kínál felejthetetlen hétvégi kikapcsolódást, szórakozást és kirándulási lehetőséget. Autóbérlésre szánt gépjárműparkunk folyamatosan karbantartott és az aktuális évszaknak megfelelően felszerelt autókból áll, melyekkel nyugodt szívvel bejárhatják az országot.

Olcsón bérelhető útitársa lehet például egy Suzuki Swift személyében. Alacsony fogyasztással, kulturált utastérrel, napi 3500 Ft-os induló áron már viheti is! Tekintse meg autóbérlés árainkat! Ha netán gyerekülésre vagy gps eszközre lenne szüksége, úgy azt ingyen tudjuk biztosítani a készlet erejéig!

 

Scroll to Top