Autókölcsönzés Budapest – bérautó kölcsönzés kedvező áron

Eurorent autókölcsönző Budapest XI kerületében (Újbuda) várja. Kedve szerint választhat a megbízható bérautók között: biztonságos családi autó, egyterű gépjármű, karbantartott alacsony üzemanyag fogyasztású kisautók. Autókölcsönzés akár napi bruttó 4000Ft/naptól, nálunk nincs apró betűs rész!

Opel Zafira autóbérlés

 

Amit nálunk lehet

Tiszta, műszakilag megbízható autót bérelni belföldi használatra, Pest megyei autópálya használattal és országos ingyenes assistance-szal.

Amit nálunk nem lehet

Enni, inni, kávézni, dohányozni, állatot szállítani, pizzafutárkodni, kőműveseket szállítani, országhatárt átlépni, szotyolázni.

Kaució

Minden autókölcsönzés esetén 50.000 Ft kauciót kérünk, függetlenül a bérlés időtartamától. A bérleti díj és a kaució minden esetben előre fizetendő. Kaució nélkül NEM tudunk gépjárművet bérbe adni.

Biztosítás

Autóink csak kötelező felelősségbiztosítással rendelkeznek, amennyiben nem biztos saját vezetési képességeiben, inkább ne béreljen tőlünk autót!

Átvételi pontok

Autóink ingyenesen átvehetőek a XI. kerület Rimaszombati úton a Hotel Ibis hátsó bejáratával szemben.
(előzetes egyeztetés szükséges a 06(20)4305090 számon)

 

Autókölcsönzés árai

Kedves látogatónk, kérjük olvassa el az autóink listája alatt lévő információkat valamint kérjük mindenképpen tanulmányozza át feltételeinket.

Autóink már 6.000 Ft/nap-tól elérhetőek 3 napos autóbérlés esetén. (3 napnál rövidebb időre is csak 3 nap áráért tudunk biztosítani autót). Feltett szándékunk, hogy olcsó és jó minőségű bérautóval lássuk el kedves ügyfeleinket!
Több napos bérlés esetén pedig még ebből az árból is kedvezményt biztosítunk.
1 hónap esetén akár 4.000 Ft/nap áron is bérelhet tőlünk autót.
Nincsenek rejtett költségek és kisbetűs részek!

Takarítási díj autókölcsönzés után

 

 • Nincs, ha elég a gumiszőnyeg kirázása vagy gőzborotvázása
 • Alap külső belső takarítrás 2.500FT
 • Közepes külső belső takarítrás 5.000FT (flakonok az ülés alatt, taknyos zsepi a térképtartóban és hasonlók)
 • Összesározott ülések, ajtókárpitok esetén kozmetika 20.000Ft
 • Dohányzás, földre hamuzás, üléskiégetés, egyéb maradandó károk 50.000Ft-tól

Bérelhető járműveink tisztaságára és állapotára kiemelten ügyelünk. Minden bérlőnket arra kérünk, hogy a gépjárművet ugyanolyan állapotban igyekezzen visszahozni, mint amilyenben tőlünk megkapta. Amennyiben az autó az átlagosnál nagyobb tisztítást igényel vagy maradandó károsodást szenved, annak költségét a kaucióból vonjuk le. Pizzafutároknak, festőknek, építőipari munkásoknak nem adunk bérbe autót. A bérlés befejeztével amennyiben az autó állapota kívánnivalót hagy maga után, a kauciónak egy részét vagy teljes egészét visszatarthatjuk.

Autóink általános felszereltsége

 • Szervokormány
 • Légzsák
 • Elektromos ablak
 • CD-s rádió
 • Klíma
 • Pest megyei autópálya-matrica

Igény szerint tudunk biztosítani GPS-t, gyermekülést. Típustól függően változhat a fenti felszereltség, így az autókölcsönzés előtt kérjük tájékozódjon a részletekről!

Új árlistánk 2020. január 1-től érvényes, áraink bruttó árak! Az árlista árai eltérhetnek a honlapon szereplő képektől, minden esetben az aktuális árlista az irányadó!

Bérlési feltételek

Akárcsak Ön sem tenné, mi sem adunk bérbe autót bárkinek. Bérlőinket minden esetben tiszta, jó érzést keltő gépjárművel szolgáljuk ki. Hogy ez így is maradjon, minden olyan érdeklődőt, aki tapasztalataink szerint ezen elhivatottságunkban minket megakadályozni kíván, sajnos vissza kell utasítanunk. Amennyiben úgy érzi, hogy esetlegesen felmerülhet, hogy az Ön bérlési szándékai nem férnek bele a “Normális felhasználásra szánt” kategóriába, kérjük tekintse át Feltételeinket ITT.

Olcsó autókölcsönzés Budapesten

Az Eurorent Autókölcsönzőnél az autókölcsönzés nem tartalmaz rejtett költségeket. Autóink rendszeresen karban vannak tartva, mindig az évszaknak megfelelő gumiabronccsal rendelkeznek, műszaki állapotuk folyamatos ellenőrzés alatt van. Az autókölcsönzés során nem merülnek fel extra költségek.

Bármilyen kérdése merülne fel autókölcsönzés témában, forduljon hozzánk bizalommal a +36(20)430-50-90 telefonszámon vagy e-mailben!

Online foglalás

Kapcsolatfelvétel az autókölcsönzővel

Autókölcsönzés feltételei nálunk

Kérjük olvassa el a Feltételeinket, hogy az autókölcsönzés zökkenőmentes legyen.

Az autókölcsönzés feltételei megváltoztak, autóinkat már csak belföldön tudják használni, mivel külföldön nem tudunk csereautót, mentést, szervizt, illetve alkatrészt biztosítani!

Tisztelt Ügyfeleink!

Az autókölcsönzés feltételei:

 • érvényes személyi igazolvány
 • érvényes magyar lakcímkártya, bejelentett magyar lakcímmel
 • adókártya
 • 1 hónapnál nem régebbi befizetett közüzemi számla
 • érvényes B kat. jogosítvány, minimum 3 éves gyakorlattal
 • betöltött 25. életév

Bérleti díjak:

 • 6000 Ft-tól indul, típusonként változik
 • hetenkénti sávos kedvezményt alkalmazunk
 • magyarországi ingyenes assistance szolgáltatást tartalmaz
 • Pest-megyei autópálya használatra jogosít

Kilométer díj:

 • Nincsenek feltételek

Takarítási díjak:

 • Nincs, ha elég a gumiszőnyeg kirázása vagy gőzborotvázása
 • Alap külső belső takarítás 2.500FT
 • Közepes külső belső takarítás 5.000FT (flakonok az ülés alatt, taknyos zsepi a térképtartóban és hasonlók)
 • Összesározott ülések, ajtókárpitok esetén kozmetika 20.000Ft
 • Dohányzás, földre hamuzás, üléskiégetés, egyéb maradandó károk 50.000Ft-tól

Áraink nem tartalmazzák:

 • az üzemanyag költséget,
 • a parkolási díjat.
 • Pest megyén túli az autópálya matricát

Kizáró tényezők

 • nincs magyar lakcíme
 • pizzafutár/ futár
 • építőipari tevékenységre használná, akár anyag, akár koszos személyek szállítása
 • külseje, ruházata, megjelenése nem megfelelő
 • Tesó, Bátya, Főnököm megszólítást alkalmaz

Kaució

Gépjárműveinkre a kaució minden esetben 50.000 Ft. Kaució nélkül NEM tudunk gépjárművet bérbe adni. A bérleti díjat is minden esetben a bérlés megkezdésekor kérjük rendezni.

Bérelhető járműveink tisztaságára és állapotára kiemelten ügyelünk. Minden bérlőnket arra kérünk, hogy a gépjárművet ugyanolyan állapotban igyekezzen visszahozni, mint amilyenben tőlünk megkapta. Amennyiben az autó az átlagosnál nagyobb tisztítást igényel vagy maradandó károsodást szenved, annak költségét a Kaucióból vonjuk le. Futároknak, építőipari munkásoknak nem adunk bérbe autót. A bérlés befejeztével amennyiben az autó állapota kívánnivalót hagy maga után,  a kauciónak egy részét vagy teljes egészét visszatarthatjuk.

Átvételi pontok

Gépjárműveink átvehetőek a Rimaszombati úton, Budapesten.

Az autó bérleti ideje az átvétel időpontjától számít, amennyiben 15:00-kor vette ét az autót a bérlet utolsó napján 15:00 a visszaadás ideje, melyhez egy óra türelmi időt adunk. Amennyiben ezen a határidőre nem hozza vissza az autót egy napi bérleti díjat számítunk fel.

Feltételeink alaposabb megismeréséhez kérjen szerződéstervezetet, így nem a bérautó átadásakor kell azt tanulmányoznia.

Kapcsolat

Autókölcsönzés feltételei

Megrendelését intézheti telefonon vagy emailben is, felveheti velünk a kapcsolatot akár skype-on vagy whatsapp-on is, ha pontosabban szeretné tudni, hogy mik a feltételek!
Áraink minden esetben bruttó árak, de áfát valamint rejtett költségeket nem tartalmaznak mert cégünk alanyi mentes.
A weboldalon szereplő képeknél az árak eltérhetnek, az aktuálistól ezért mindig az árlista árai az érvényesek.
Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat és nagy örömmel várjuk szíves megrendelését!

Autókölcsönzés: mindig jó és megfizethető megoldás

Az autókölcsönzésről, akár Budapesten, akár vidéken vagy külföldön gondolkodunk, valószínűleg egy rövid időre szóló ritka alkalmat idéz fel bennünk. De ez nem fedi le a teljes területet. Van olyan autókölcsönző, ahol alapvetően hosszabb távra gondolkodnak: például az Eurorent, ahol 3 nap a minimum bérlési idő vagy az ennek megfelelő összeg, és nagy kedvezmények és ingyenes szállítás jár egy hónapos bérlettől.

És miért bérelne valaki egy egész hónapra autót? Ennek ezer oka lehet. Például egy elhúzódó javítás. Vagy szükséges egy második autó is, amikor valaki elkezd egy munkát, amelyik talán csak egy hónapig tart majd. Vagy bármilyen más személyes okból. És megéri-e egy hónapra autót bérelni? Ez attól is függ, milyen áron jutunk hozzá egyhez. A tartós bérlet sokszor jóval olcsóbb, mint a néhány napi bérlés. De ha a néhány napos bérlet is olcsó, akkor még jobban járhatunk!

És itt jönnek be a képbe azok az autókölcsönzők, amelyek nem vadiúj, csili-vili autókat kínálnak, hanem használtakat, régebbieket, amelyek azonban általában jól teljesítenek. És hogyan lehet nagyon lent tartani az árakat? A legolcsóbb modelleket csak városi (Budapest) használatra lehet bérelni, és külföldi utazási tervekre ez nem jó megoldás, az esetleges technikai segítség hiánya miatt más országokban. Az átvétel egyszerű, de ne várjunk Váci utcai vagy Lánchíd melletti irodát: ez a XI. kerületi Rimaszombati úton lehetséges.

Az autóbérlés során több modellből választhatunk, a gépjármű parkban van kombi, méghozzá egy olyan Opel Zafira, amelyikben 7 személy is elfér: ez majdnem akkora és olyan hasznos, mint egy kisbusz. Az Eurorent valószínűleg Magyarország legolcsóbb autókölcsönzője, a kocsik árai napi 6000 Ft és 7500 Ft között mozognak, apróbetűs rész nélkül! A kölcsönzés feltételei között van a fix 50.000 Ft-os kaució, az, hogy a bérlőnek kell alaposan kitakarítania az autót, mielőtt visszaadja, és ezt érvényes magyar személyigazolvánnyal, lakcímkártyával, adókártyával, egy hónapnál nem régebbi befizetett közüzemi számlával, 25 éves kortól, legalább 3 éves, érvényes jogosítvánnyal lehetséges. Fontos megjegyezni, hogy pizza- és más futároknak, építőipari és szakmunkásoknak nem lehetséges az autóbérlés. Miután az autókölcsönzés véget ér (legyen szó három napról, három hétről, három hónapról vagy akár többről: nincs felső határ!), akkor a leadás is egyszerűen megy, ugyanaz a cím, mint a felvételnél.

Scroll to Top