Bérautóval a Balaton körül? Álom, vagy valóság?

Valósítsa meg álmait és utazzon a Balatonra nyaralni bérautóval. Akár családi nyaralás, akár egy romantikus hétvége kettesben a párjával, tőlünk bátran kölcsönözhet autót az utazáshoz.

Bérautóval a Balaton körül
Balaton

Az utazás tervezést igényel, és itt nem csak a szállásra gondolunk, hanem a járműre is, amivel utazni szeretne. Egy bérelt autó sok esetben jobb megoldásnak bizonyul, mint az utazás más formái. Miért?

  • Egy bérautó költsége – ha többen utaznak – már kedvezőbb lehet, mint a vasúti-, vagy autóbuszos közlekedés díjai.
  • Ha autót bérel, az a nyaralás teljes időtartama alatt rendelkezésére áll majd, nem kell értékes szabadidejét várakozással töltenie, pályaudvarokon ácsorognia.
  • Bérelt autóval bárhová eljuthat, mindig a ház előtt van a végállomás

Mit kell tennie, ha autót szeretne bérelni?

Természetesen hívjon fel minket a +36 20 4305090 telefonszámon, vagy látogassa meg a berauto.net weboldalt és vegye fel velünk a kapcsolatot – mindenben a segítségére leszünk.

Hogyan döntse el, melyik autót bérelje ki?

Lapozzon a „Bérautó kínálatunk” menüpontra és tekintse meg bérelhető autóinkat . Ha kettesben utaznak, akkor akár a Renault Twingo is elegendő lehet, kedvező bérleti díjával és alacsony fogyasztásával bérlőink egyik kedvenc bérautója.

Ha családdal tervezi az utazást, akkor figyelmébe ajánljuk bérautóink közül az Opel Astra F típust, amely megbízhatóságával, könnyű vezethetőségével méltán vívta ki számtalan autóvezető – és autó bérlőink – körében a kedvenc státuszt.

Balatoni nyár, bérautóval? Igen! hiszen ez az egyik legjobb alternatíva az utazásra – béreljen autót és élvezze szabadságát valóban szabadon!

Bérautóink folyamatosan karbantartott autók, bérbe adás előtt minden esetben átvizsgáljuk őket és kizárólag akkor adjuk bérbe önnek, ha biztonságos közlekedésre alkalmasnak ítéljük őket – azaz ha mi magunk is bérbe vennénk ezeket az autókat. Hívja bérautó vonalunkat most: +36 20 4305090

Szólj hozzá

Scroll to Top