BMW Z3, amivel igazán adhatunk az életérzésnek

Miért bérelünk autót? Zömében azért, mert egy élethelyzetben feltétlenül szükségünk van rá. Akár költözés, utazás vagy munka miatt. Azonban a BMW Z3 az, amit az élvezet miatt választanak az emberek. Egy Opel Corsa vagy egy Suzuki Swift segítségével is ugyan úgy el lehet jutni a célponthoz, mint egy menő sportkocsival. Na de az út biztosan egészen más lesz!

Milyen is egy BMW Z3? Ezt Pierce Brosnan-től kellene megkérdezni, hiszen egy ilyennel is száguldozott világmegmentő akciója során 007-es ügynökként. Sikkes, látványos, nagyvilági, de mégis elegáns. A Hölgyek és az Urak egyaránt kedvelik és keresik is olyan különleges események idelyére, mint esküvő, nászút vagy egy fontos tárgyalás. Bár ennél az autónál is van jobb, szebb és gyorsabb is, de azt senki nem tagadhatja, hogy ha egy ilyennel álunk meg valahol, akkor néhányam biztosan megbámulnak minket.
Mivel 2002-ben leállították a gyártását, így a zöme már szavazóképes korban van, de hát tudjuk, hogy egy jó autónál ez nem számít. Akár 20-25 évesen is lehet egy élmény a vezetése. Még az elején 1,8-1,9-es és 4 hengeres motorral gyártották, de később megjelent a hathengeres változata is és persze idővel a tunning kivitelek. Sportautóról lévén szó ez teljesen természetes.

A belső térről ennyi idő elteltével nem lehet esztétikai szempontból nyilatkozni, hiszen a jó minősége és a szép kidolgozás ellenére sem léphet a mai márkatársak nyomába. De egy biztos, hogy ha jól karban van tartva, akkor nagyon szépen megőrzi az eredeti fényét és utazás közben nem egy 10-15 éves autó benyomását kelti, hiszen sugárzik belőle a stílus és a vagány elegancia.

A tulajdonunkban lévő darab egy kabrió, így napfényes időben nem csak a stílusos roadster élményt tudhatjuk a magunkénak, de azt is élvezhetjük, ahogyan a menetszél feltupírozza a frizuránkat. Persze egy kellemes nyári zápor okozhat kellemetlenebb meglepetéseket.

Felkeltette az érdeklődésed és szeretnéd megtudni, hogy milyen a James Bondként magad alá gyűrni az utakat? Akkor kattints az alábbi linkre, ahol többet megtudhatsz a bérélési feltételekről vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj bővebb tájékoztatás.

Scroll to Top