Egy kis bulvár, ami Téged is érdekelni fog

Nem kenyerünk a bulvár jellegű bejegyzések megosztása, de ez most Téged is érdekelni fog.

Ha Te is szoktál autót bérelni valószínűleg nem tartozol a tulajdonosok köz, de azért álmodozni biztosan Te is szoktál. Arról, hogy milyen autót választanál ha mondjuk megnyernéd az ötös lottót. Egy Mustángot vezetnél szívesen? Vagy egy Porshe-t? Esetleg a Ferrari volánja mögé ülnél be? Bár itthon ritkaság számba mennek ezek a járművek, bérautóként sem találkozhatunk velük túl gyakran, azonban akadnak olyan emberek, akik megengedhetik maguknak. Közülük Te is „ismersz” néhányat.

Az aranylábú focista sem gyalog jár
Nyilván nem fog meglepni, hogy C. Ronaldo a sármos focista is egy luxus géppel rója az utakat. Na de azt is tudod, hogy milyennel? Lássuk:

Ronaldo

Garet Bale
Szintén zenész…azaz szintén focista és Ő is nagyon tudja értékelni a luxus járgányokat. Azonban, amikor megtudta, hogy a Lamborghinikben olyan testhelyzetben kell ülnie, amik nem tesznek jót az izomzatának azonnal felhagyott ezzel az élvezettel. Arról nem szólt a hír, hogy a luxus mercikre is vonatkozik e ugyan ez a szabály.

Bale

Kim Kardashian
A Kardashian család legismertebb tagja (pedig vannak egy páran) sem aprózza el ezzel a hófehér Ferrárival. Bár állítólag ez csak egy a számos luxusautójuk közül, ami a garázsukban áll.

Kardashian

Jay Z
Gondolom nem fog meglepni ha azt mondom, hogy a világhírű rapper sem szuzival jár…hanem inkább egy pöpec kis Porscével kopptatja az utakat. De persze ahogy láttuk Ő sem egy életre ruházott be, amikor ezt vette, van még a garázsában egy-két csodás gép.

Jay Z

Robert Downey Jr.
A vasember a való életben is olyan pimaszul puccos életet él, mint a filmbeli alteregója, ezt a képen látható autó is nagyon jól mutatja… Örülnél egy ilyennek?

Robert Downey Jr.

George Clooney
Valljuk be, hogy George is tud élni… A kis piros sportkocsi nagyon jól illik az imidzséhez.

George Clooney

A fenti képek abszolút irigységre adhatnak okot. Azonban ha nem is tudunk ilyen luxus autókat biztosítani a bérlőinknek azt biztos, hogy a tőlünk a lehető legtisztább és mindig jól karbantartott autókat kapsz majd. Ezt az eddigi bérlőink véleményei is alátámasztják.
Jól jönni egy autó néhány napra? Akkor tudod, hogy hová fordulhatsz, ugye? 😉

Scroll to Top