Esztergomi kiruccanás bérelt autóval

Esztergom méltán az egyik legkedveltebb hely Magyarországon, ha a turizmusról van szó. Rengeteg látnivaló és szórakozási lehetőség várja az érdeklődőket, amiket nem érdemes kihagyni. Ön is el szeretne látogatni oda, de nincs autója vagy szervizben van? Természetesen van megoldás. Cégünk örömmel áll rendelkezésére, hogy teljessé tudjuk tenni a kirándulást. Ha nem szeretné magát a kiszámíthatatlan tömegközlekedésre bízni, és a városban könnyedén szeretne mozogni, akkor tökéletes helyen jár. Megbízható autóink biztos, hogy elviszik majd a kívánt úti célhoz. Az bérelt autót Budapesten tudja átvenni, és már mehet is az egyik (ha nem a) legszebb magyar városba.

Esztergom nevezetességei

Ebben a csodálatos városban rengeteg látnivaló fogadja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat, a leghíresebb  és legszebb helyek közül szedtünk össze néhányat.

Esztergomi vár

Kötelező látványosság, amelyet mindenkinek meg kell néznie, ha ebbe a városba látogat. Az évszázadok során, számos magyar uralkodónak segített megvédeni az embereit, ma pedig az átlagembereknek segít a csodálatos kilátásban és a múlt emlékeinek feltárásában. A parkolás nagyon jól meg van oldva, tökéletesen meg lehet közelíteni a várat és környékét.

esztergomi-var-es-bazilika
Esztegomi vár és a Bazilika

Bazilika

Magyarország legnagyobb temploma az esztergomi Bazilika. Impozáns név egy impozáns épületnek. Magyarország katolikus életének fő központja nem csak hatalmas, de kincstára a leggazdagabb itthoni liturgikus műkincs gyűjteménnyel is rendelkezik. Természetesen utóval kényelmesen meg lehet közelíteni és a parkolás is kiváló.

esztergomi-bazilika
Esztergomi Bazilika

Aquasziget

Az Aquasziget Esztergom Magyarország egyik legújabb és legmodernebb fürdőkomplexuma, amelyben a teljes kikapcsolódás mellett a Bazilika és az esztergomi vár csodálatos látványában lehet részünk. Miután bejártok a város nevezetességeit, tökéletes választás lehet egy kis kikapcsolódásra, pihenésre.

esztergomi-aquasziget
Esztergomi Aquasziget

Mária Valéria híd

A Mária Valéria híd az esztergomi Prímás-szigetet és a szlovákiai Párkányt köti össze a Dunán. A Mária Valéria nevet I. József lányáról, a főhercegnőről kapta. Gyönyörű kilátás nyílik a hídról az elénk terülő tájra.

esztergomi-maria-valeria-hid
Esztergomi Mária Valéria híd

Ezek a leghíresebb nevezetességei a városnak, sokkal több látnivaló is van Esztergomban, fedezze fel egy bérelt autóval, hogy ne érhesse probléma!

Autóbérlés az eurorent.hu-val

Természetesen többféle autóink közül is választhat, az 5 ajtós, nagyobb modelleket a nagyobb családosoknak, vagy a nagyobb baráti társaságoknak ajánljuk, a 3 ajtós modelleket pedig kis családosoknak, vagy akik kettesben szeretnének egy kis időt eltölteni Esztergom gyönyörű városában.
Mindegyik opció megoldható, kínálatunkból biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb járművet.
Bérautóink folyamatosan karbantartott autók, bérbe adás előtt minden esetben átvizsgáljuk őket és kizárólag akkor adjuk bérbe önnek, ha biztonságos közlekedésre alkalmasnak ítéljük őket – azaz ha mi magunk is bérbe vennénk ezeket az autókat. Autóbérlés esetén hívja bérautó vonalunkat most: +36 20 4305090

Scroll to Top