Hyundai Accent

Ritkán találkozni az utakon Hyundai Accenttel, de nálunk ilyen remek és ritka autót is tud bérelni, mert az Eurorent kínálatából sem hiányozhat. Az Accent számos előnnyel rendelkezik, azonban a legtöbben azért szeretik, mert „össze van rakva”, vagyis nem egy egyetlen célra specializált kisautóról beszélhetünk, hanem egy valóban többfunkciós, a legtöbb helyzetben jól használható gépkocsiról. Az négyajtó lépcsőshátú modell tökéletesen kielégíti a mindennapok során felmerülő igényeket. Ezért is lehet jó döntés, ha autóbérlés során Accentet választ. Különösen igaz ez, ha hosszabb időre szeretne autót kölcsönözni.

Városi kisautó, amely mégis képes családi lenni

Az Accent nagyon jól kormányozható, emiatt nem okoz vele gondot a parkolás. Mivel kisautóról van szó, a fordulóköre sem nagy, ezért könnyedén lehet vele navigálni a forgalomban, sőt szűk utcákban sem problémás vele a megfordulás. Kiváló tulajdonságai miatt legalább olyan jó vele városban közlekedni, mint az apróbb cirkálókkal. Nagy különbség azonban, hogy az Accent jóval tágasabb ezeknél. Az első ülések órák után is kényelmesek, oldalra is jól tartanak. Hátul tágas hely marad az utasok lábainak, két felnőtt még egy hosszú út alatt is kényelmesen elfér. Igaz azonban, hogy hármójuknak már kicsit szűkös lehet. Három gyerekkel azonban minden gond nélkül bevállalható egy nagyobb utazás is. Erre alkalmas a jól pakolható csomagtér is. Az Accent nyugodt vezetési élménye is csak erősíti a családi jelleget. Az autó stabil, jól tart, a csendes futómű és a halk motor miatt az utastér nyugalma garantált. Amennyiben pihenni szeretne, és ehhez keres egy megbízható autót, a Hyundai Accent az Önnek való típus.

Az Accent számos előnnyel rendelkezik mindamellett többfunkciós gépkocsi és a legtöbb helyzetben, így kölcsönzés során is jól használható. Megbízható távolkeleti autó, erős kasznival. Jól kormányozható, így könnyű vele a parkolás. A futómű nem túl lágy, de nem is kemény, kellőképpen kisimítja az úthibákat, kátyúkat. A kocsi beltere nagy, rendezett és barátságos, akár egy 5 fős család is kényelmesen elfér benne. Kényelmes utazást biztosít, akár hosszú távon is. A csomagtartó tágas, sok minden elfér benne. A váltó pontos, könnyen kezelhető, még az aktív váltásoknál is. Az Accent fogyasztása átlagosan 6-6,5 liter váltakozó üzemben, ami ebben a kategóriában átlagosnak mondható. Az első héten a Hyundai Accent autóbérlés ára 5000 Ft/nap, amely a 8. naptól 4500, a 14. naptól pedig 4000 Ft/napra mérséklődik.

Kényelem kedvező áron

A fent felsorolt előnyök mellé kifejezetten kedvező árat társítottunk. A napi 5000 forintos bérleti díj, a hetedik nap után 4500 forintra, a második hét után pedig 4000 forintra mérséklődik. A tágas belső tere és nagy csomagtartója ellenére sem fogyaszt sokat. Száz kilométeren valamivel több mint 6 liter üzemanyagot éget el, de ez a vezetési stílus és a forgalom függvényében változhat. Az autó bérléséhez 50 000 forint kaució szükséges.

3-tól 7. napig: 5.000 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 4.500 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)