Járművek bérlése Budapesten

Hihetetlen, de mégis igaz!

Manapság egyre nagyobb divat különböző járműveket bérelni. Már a miénk lehet egy elektromos roller vagy akár egy segway is. Persze ezeket élmény szerzés céljából kölcsönözzük, hiszen így sokkal izgalmasabban járhatjuk be a belvárost. Azonban egy autó kibérlésével sokkal több lehetőség áll előttünk és olyan helyekre is ellátogathatunk ahová tömegközlekedéssel nagyon nehéz lenne eljutni.  Olvass tovább és megtudhatod mi a csattanó!

A netet böngészve találkoztam egy cég hirdetésével, ami elektromos rollerek bérbeadásával foglalkozik Budapest szívében. Szimpatikus volt a reklám, így meg is néztem mit kínálnak, azonban az árlistát böngészve kicsit meglepődtem…

Nos, amikor eljutottam az ártáblázatig szembejött velem a megdöbbentő tény, hogy ugyan annyiba kerül elektromos rollert kibérelni egy órára, mint nálunk egy autót egy napra. Persze ezek a járgányok is nagyon szuperek, na de autóval mennyivel több mindent megtehetsz. Csak az érdekesség kedvéért nézzük meg az adott cégnél milyen árakkal találkoztunk és, hogy nálunk mennyiért bérelhetsz egy autót.

Elektromos roller bérlés árai:

1 órára: 3500 FT / 13 euro

2 órára: 5500 Ft / 20 euro

3 órára: 7000 FT / 25 euro

4 órára: 8500 FT / 30 euro

Eurorent kisméretű autók árai:

3-7 napi bérlés esetén: 3500 FT/ nap

8-14 nap bérlés esetén: 3000 FT/ nap

15 naptól: 2500 FT/ nap

 

Te is láthatod, hogy az áraink több mint kedvezőek. De miért vállaljuk, hogy egy elektromos roller óra díjáért egy autót adunk?  Ennek az oka nagyon egyszerű! Fennállásunk óta az egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az autóbérlést ezzel számos lehetőséget megnyitva az autóval nem rendelkezők számára is. Egy autó kibérlésével nem csak a belvárosban kószálhatsz, hanem akár az egész országot bejárhatod és olyan élményekre tehettek szert, ami tömegközlekedéssel sokkal kényelmetlenebb lenne.

Fedezzétek fel hazánk szépségeit!

Bár egyre nagyobb trend külföldre utazni, mégse mehetünk el amellett a tény mellett, hogy kis hazánk is rengeteg látványossággal rendelkezik. Nem is tudod merre keresd ezeket? Akkor kövesd nyomon blogunkat, ahol számos jó tippel találkozhatsz! Az 5 látnivaló hazánkban című cikkünkből máris megismerhetsz néhány gyönyörű helyet, melyek felveszik a versenyt bármelyik külföldi látnivalóval. Vegyétek nyakatokba az országutakat és gazdagodjatok megismételhetetlen élményekkel! 😉

 

Scroll to Top