Közlekedési információk a weben

Az autóbérlés mellé hasznos lehet néhány a vezetést elősegítő útinformációk birtokába kerülni. Mi most két olyan oldalt ajánlunk ahol ezekhez bárki hozzájuthat, aki tervezi az útnak indulást vagy éppenséggel már úton is van.

Útinform
Közlekedési információk

Ha szeretne információkat friss híreket kapni a balesetekről, rendkívüli közlekedési eseményekről, szeretné elkerülni a torlódásokat vagy csak a magyarországi autópályák forgalmi helyzete érdekli, akkor önnek az utinform oldalára van szüksége. Itt a tavasz, kezdődik a kátyúzási szezon, így jó ha tudja mely útszakaszokat célszerű elkerülnie! Útépítési munkák, útkarbantartási munkák többé már nem jelentenek akadályt!

Szeretné tudni, melyik kúton kaphat 95 vagy 98-as oktánszámú benzint? Netán inna egy finom kávét vidékre menet, de nem tudja melyik kúton teheti mindezt meg? Esetleg szeretne jó áron gázolajat vásárolni? Figyelmébe ajánljuk a holtankoljak oldalát. Böngésszen a nemzetközi üzemanyagárak között, tudja meg mit jelent a CNG kút, vagy tervezze meg útvonalát! Keressen gyorsan a közel 1500 kútból álló adatbázisukban. (Használata regisztrációhoz kötött.)

Scroll to Top