Legjobb programok októberben

Legjobb programok októberben
Autót bérelni nem csak nyaralás céljából érdemes, hanem egy nagyszerű program miatt is. Azért, hogy az Október se teljen el eseménytelenül számodra összegyűjtöttük a legjobb programokat, ahová érdemes lesz ellátogatnod. Mert nem csak a nyár lehet bulis! 😉
Október 1.
Mindenképp látogass el a RabócsiRingre, ha Te is a száguldás szerelmese vagy. 😉
https://www.programturizmus.hu/ajanlat-rabocsiring-programok.html

Október 6-8.- Halfesztivál
Sok program és igazi gasztronómiai élmények várnak Siófokon, ha ellátogatsz a Halfesztiválra. Ne hagyd ki, ha igazi kulináris élvezetekre vágysz.
https://www.programturizmus.hu/ajanlat-balatoni-halfesztival.html

Október 8.Baba börze a Hungexpon
Akár még csak úton van a kicsi, akár már a család szerves tagját képezi mindenképp érdemes ide ellátogatnotok. A rendezvény 6500 nm-en zajlik majd, így biztosan találtok számotokra érdekes standot.
https://www.programturizmus.hu/ajanlat-bababorze-budapest.html

Október 13-15 Disznótoros és kolbász fesztivál Budapesten
Nem mindannyiunknak adatik meg, hogy részt vehessen egy jó kis vidéki disznóvágással. Minden bizonnyal ennek a hiányérzetnek a kiküszöbölésére hozták létre ezt a programot a fővárosban, hogy senki ne maradjon ki a dínom-dánomból és a jó falatokból.
https://www.programturizmus.hu/ajanlat-disznotoros-kolbaszfesztival.html

Október 19-22 Csabai kolbász fesztivál
Itt egy újabb szuper hagyományőrző program. Ahol versenyek, kiállítások és természetesen evés-ivás várja az oda látogatókat. Te is szereted a magyar ízeket? Akkor biztosan kedveled a kolbászt is és bizony abból az egyik legjobbat Békéscsabán találod.
https://www.programturizmus.hu/ajanlat-csabai-kolbaszfesztival.html

Október 28- Kecskeméti veterán börze
Imádod az oldtimer autókat? Neked is van egy, vagy esetleg éppen most szeretnél beszerezni egyet? Akkor ez egy Neked való program lesz!
https://www.programturizmus.hu/ajanlat-kecskemeti-veteranborze.html

Az élet igazi sava-borsát az élmények adják, így a legjobb, ha az ember folyamatosan mozgásban van. Válaszd bármelyik programot vagy támadjon bármilyen ötleted hozzánk mindig bizalommal fordulhatsz, ha autóra van hozzá szükség. 😉

Scroll to Top