Megbízható autóbérlés Budapesten és környékén

Ha autókölcsönzésről van szó, az első gondolat ami az ember eszébe jut, az nem más, mint hogy hogyan válasszon megbízható autókölcsönző céget? A válasz egyszerű. Utána kell járni, olvasni, megkérdezni ismerősőket van-e saját tapasztalatuk az adott céggel.

Megbízható autóbérlés Budapesten és környékén
Megbízható autóbérlés Budapesten és környékén

A legtöbb autókölcsönző iroda különféle járműméreteket kínál a költségvetés és a helyigény kielégítése érdekében. Az autókölcsönzésre számos olyan feltétel vonatkozik, amelyek országonként és társaságonként eltérőek. Általában a járművet ugyanabban az állapotban kell visszaadni, mint amelyet bérbe adtak, és gyakran nem haladhatja meg a futásteljesítményre vonatkozó korlátozásokat, különben külön díjak merülhetnek fel. Az autókölcsönzés során az ügynökségek elsősorban az ideiglenes járművet igénylő embereket szolgálják, például azokat, akik nem birtokolják a saját autójukat, a városon kívül utazókat, vagy a sérült vagy megsemmisült járművek tulajdonosát, akik javításra vagy biztosítási kompenzációra várnak.

A bérautók a felvétel előtt tiszták, ezért elvárják, hogy ugyanolyan állapotban nézzenek ki a leadás során is. Az autóbérlés. Legkényelmesebb nyilvánvalóan a repülőtér felvétel, viszont a kényelemért a legtöbb esetben plusz díjat számolnak fel.

Leggyakrabban feltett kérdések ha autókölcsönzésre kerül a sor:

Mire kell figyelnem az autó kiválasztásakor?

Férőhely: Jobban fogja élvezni a bérlést, ha olyan autót választ, amelyben elég hely van az utasok és a csomagok számára is.

Van-e kaució?

Van. Ha az autót ugyan abban az állapotában hozza vissza mint amilyenben elvitte tőlünk, természetesen a kaució vissza jár.

Milyen irat kell ahhoz, hogy autót kölcsönözzek?

Adókártya, lakcímkártya, személyigazolvány, min. 3 éves jogosítvány

Hogyan tudok autót foglalni?

A bérautó foglalás telefonon illetve e-mailben történik.

Sérülések – autó átnézése

Mindenképp járjuk körbe átvétel előtt a járművet. A hibákat közösen jelöljük be az erre a célra biztosított lap ábráján, még az apróbbakat is. Általában nem szoktak ezzel visszaélni, de jobb az elővigyázatosság. Ellenőrizzük a gumiabroncsot, szélvédőt, üzemanyag szintet. Kategória szerint tudunk választani gépjárművet. Ez függ attól, hogy hány személyre lesz és mennyi csomaggal.

Scroll to Top