Melyik a legolcsóbb autóbérlés opció Budapesten

Az autóbérlés sokaknak azt jelenti, hogy egy utazás során egy környéket bejárni a leggyorsabb / legegyszerűbb / leghatékonyabb autóval lehet, és egy repülés után ez tűnik a legjobb opciónak. De ez nem az egyetlen lehetőség, amikor valaki autót bérel.

Ha elromlik az autónk, és tudjuk, hogy néhány nap (máskor akár több hét) a javítási idő, akkor addig is fontos lehet, hogy tudjunk dolgozni járni, a gyerekeket elvinni a bölcsibe / oviba / iskolába, stb.

Vagy például Budapesten vagy az agglomerációban találjuk magunkat néhány hétre vagy hónapra, az autónk nélkül.

Mire van szükségünk ilyenkor?

Egy vadiúj, drága, piros metálfényezésű autóra?

Nem biztos. Lehet, hogy kényelmesebb egy napi néhány ezer forintos, pár éves autó, ami pontosan ugyanúgy el tudja látni a feladatát.

Az Eurorent valószínűleg Budapest (és könnyen lehet, hogy az ország) legolcsóbb autókölcsönzés opciója. Az árak egészen hihetetlenül alacsonyan, napi 3500 Ft-ról kezdődnek! Igen, ez igaz, a jelenlegi árfolyamon napi 10 euró alatt bérelhetünk egy autót! És itt erre nem jönnek rá rejtett költségek, nincs apróbetűs rész: mindössze arra kell figyelnünk, hogy legalább 3 napra kell kibérelnünk az autót, és kifizessük a kauciót. Ez az összes autónál mindössze 50.000 Ft.

És milyen verdákat kaphatunk?

Napi 3500 Ft-ért egy Daewoo Matiz vagy egy Volkswagen Polo lehet a miénk. Ha pedig hosszabb időre bérelnénk autót, az árak még kedvezőbbek: egy hónapra 105.000 Ft helyett 70.000 Ft-ért kibérelhetjük valamelyiküket. Ennél a két autónál fontos megjegyezni, hogy kizárólag Budapesten belüli használatra adják bérbe. Az autókölcsönzés Budapest kategóriában ilyen árak alá nem tudunk menni…

És ha hozzátesszük, hogy az ár tartalmazza azt, hogy általában 3 órán belül kapunk technikai segítséget és / vagy csereautót, ez tényleg szuperül hangzik…

Az autókat a XI. kerületi Etele téren ingyenesen vehetjük át, egy hónapnál hosszabb bérletnél pedig ingyenes kiszállítás is elérhető: a hosszútávú autóbérlés Budapest kategória ennél olcsóbb és kényelmesebb nemigen lehet…

Reptéri transzfert is kérhetünk, bár ez ebben a pillanatban (mintha 2020 sosem érne véget!) nem annyira aktuális, de reméljük, hamarosan nagyobb igény lesz rá: ez 7000 Ft-ért érhető el, taxival.

Fontos még megjegyezni, hogy az autókkal külföldre nem szabad menni az autóbérleti szerződés értelmében, és a főoldal alján olvasható információ szerint futároknak, építőipari munkásoknak – vagy élő állat és sitt szállítására nem adnak ki autókat. Szintén tilos az autókban enni, inni (pl. kávézni) és dohányozni is.

Ha Budapesten kívül autóznánk, de még mindig maradnánk a napi 3500 Ft-os árkategóriánál, lehetőségünk van egy Suzuki Swiftet bérelni, míg egy Opel Astra F 4500 Ft / nap áron bérelhető, ahogy egy klímás, 4 ajtós Suzuki Swift is, kicsit feljebb haladva az árban 5000 Ft-ért érhető el egy Skoda Fabia és egy Hyundai Accent, Daewoo Lanos, Fiat Punto, Daewoo Kalos is.

6000 Ft / nap áron a miénk lehet egy klímás Peugeot 206-os, egy klímás Opel Astra G, míg a legnagyobb és legdrágább elérhető modell egy klímás Opel Zafira napi 6500 Ft-os áron.

Szólj hozzá

Scroll to Top