Miért érdemes tavasszal autót kölcsönözni?

Elérkezett a tavasz, de az áprilisi szeszélyes időjárás azért még okozhat kellemetlen meglepetéseket. Az emberi szervezet téli üzemmódról tavaszira történő átállása gyakran megviseli az embert és sokaknál vált ki tavaszi fáradtságot, és rossz közérzetet. Ezt viszont könnyen tudjuk kompenzálni ha megfelelő időt töltünk mozgással a szabadban. Tehát irány a természet!

kirandulas_var
Salgói vár

Nem baj ha nincs autód, hiszen gyorsan és egyszerűen lehet manapság kölcsönözni egyet. Nézz szét oldalunkon és vidd el a családot egy kis kirándulásra a Mátrába, Bükkbe vagy a Börzsönybe. Lepd meg kedvesed és látogassatok el Szentendrére. Akár a Balatonra is lemehettek egy hétvégére vagy megnézhetitek a Tatai öreg tavat!

Korábbi bejegyzésünkben elleshetsz pár ötletet amit érdemes megnézni például Esztergomban, vagy éppenséggel a családi kirándulás bejegyzésünkből kaphatsz tippeket, hol is tudsz az országban rendező programok után nézni a neten.

Azért maradnál otthon mert korán kell kelni és a menetrend olyan előnytelen, hogy sok órát kellene utazni és még át is kellene szállni? Már egy vonatjegy áráért kaphatsz nálunk 24 órára egy bérautót!

Netán térképre, GPS-re, gyermekülésre vagy éppenséggel egy csomagtartóra lenne szükséged a kiruccanáshoz? Az sem akadály! Csak jelezd a kölcsönzésnél telefonon és amit lehet beszerzünk neked!

Scroll to Top