Miért vezetne több ezer km-t? Béreljen inkább autót

Külföldről érkezik Magyarországra és mindig bajban van vele, hogyan szervezze meg az itthon töltött időszakot, hogy rugalmasan tudjon közlekedni és ne függjön a családtagok, ismerősök időbeosztásától?

Érkezzen kényelmesen repülővel és béreljen autót.Ne vezessen Ön is több ezer km-t azért, hogy az itt tartózkodása alatt is mobilis legyen. Az ideutazás útiköltsége és az utazással töltött idő is túl drága ahhoz, hogy erre költse a pénzét, idejét. Érkezzen meg Magyarországra kényelmesen és megbeszélés szerint lehetősége van akár a repülőtéren is felvenni a bérelt autót, amivel már azonnal szabadon élvezheti az utak adta szabadságot. Válasszon minket, béreljen nálunk autót és nem kell itthon sem lemondania a külföldön megszokott kényelméről. Szabadon oszthatja be az idejét, nem kell másokhoz alkalmazkodnia.

Ha főként ügyeket szeretne intézni és kisebb távolságokat megtenni, akkor arra az esetre a legkiválóbbak a kisméretű bérautóink, melyeknek a napidíjai kedvező kialakításúak és a fogyasztásuk is alacsony. Amennyiben szeretne nagyobb távolságokat is megtenni, kölcsönzésre leginkább a nagyobb méretű, erősebb járműveinket javasoljuk.

Bérelhető gépjárműveinkre kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen fontos ügyfeleink testi épsége. Célunk egy hosszú távú bejáratott együttműködés. Számoljon velünk a legközelebbi hazalátogatásakor és keresse weboldalunkon árainkat.

Scroll to Top