Mitsubishi Colt Klímás

Kis fogyasztású, klímás városi autó, mindennapi használatra a Mitsubishi Motors Corporation-tól, Japán ötödik legnagyobb autógyártójától. 6-7 liter közötti fogyasztással vígan el lehet vele járni. Tágas utastér elől de hátulra legfeljebb a gyerekek férnek el normálisan. Ellenben az ülések könnyen variálhatók így ezzel megkönnyítve az esetleges pakolás lehetőségét.

Hosszútávon a motor hangja már zavaró lehet, így ezt kalkuláljuk bele ha huzamosabb időt szeretnénk eltölteni az autóban. Az autó méretei a városi közlekedéshez teljesen jól igazodnak és meglehetősen jól és egyszerűen lehet vele parkolni. Összességében egy kényelmesen és jól vezethető autóról van szó, amely a kanyarokban is elég stabil és jól teljesít, köszönhető az alacsony súlypontjának és a sportosabb futóműnek.

Az autóbérlés ára már 4000 forinttól elérhető az első hétre és a kaució összege sem haladja meg az 50 ezer forintot. Amennyiben további egy héttel szeretné megtoldani a bérlés időtartamát úgy a Colt már csak 3500 forintba kerül egy napra. A harmadik héttől további kedvezmények érhetők el, így már csak 3000 forint a napi díja.

3-tól 7. napig: 4.000 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 3.500 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)