Olcsó repülőjegy kereső, foglalás egyszerűen

Olcsó repülőjegy. Szinte minden utazás előtt ez a vágyunk. Kedvező ár-érték arányban eljutni a kiválasztott úti célig. Persze kényelmesen. De hogyan tudom megtalálni és lefoglalni a legkedvezőbb megoldást? Íme egy lehetőség.

Az utazas.com weboldal immár több mint tizenhét éve kínál mindenféle alternatívát az utazás megkezdése előtt, de akár az indulástól a hazaérkezésig terjedő időszakban is. A sokféle szolgáltatás alapját a több százezer bejegyzést tartalmazó utazói fórum adja. E mellett a szállás és a repülőjegy értékesítés nyújtja a szolgáltatások magját, de rengeteg hasznos információ is megtalálható az oldalon. Térképek, hírek, érdekességek, és hasznos linkek. A weboldalra látogatók tájékozódhatnak, a fórumon keresztül beszélgethetnek, majd lehetőségük van a szállás és a repülőjegy lefoglalására is. De miért ezt válasszák?

Repülőjegy foglalás variációkkal

Az itt található repülőjegy foglalás a világ egyik legkedvezőbb árát és a legnagyobb választékot kínálja. Ennek alapja egy nemzetközi, több adatbázist felhasználó keresőmotor. Ebben keres a megadott kritériumoknak megfelelően és választja ki a legjobb ajánlatokat. A repülőjegy keresésekor szinte az összes létező légitársaság adatait alapul veszi. Ez egyben azt is jelenti, hogy a keresés során a fapados légitársaság sem maradhat ki az eredményekből. Persze a repülőjegy foglalás előtt lehetőségünk van még ezt is szűkíteni, amennyiben az utazás során inkább a kényelem, nem pedig az ár dominál számunkra.

Az itt található rendszer további nagy előnye a rugalmassága. A repülőjegy árak lekérésekor nem muszáj ragaszkodnunk egyetlen naphoz, hiszen lehet, hogy másnap jelentősen olcsóbb lenne. Már a keresési feltételek megadásakor választhatjuk az utazás dátumának a rugalmas beállítást, azaz a megadott dátumhoz képest ± 3 nap eltolással is keres a rendszer. Ez összességében mintegy 49 variációt jelent az adott nap környékén. Az eredményeket a repülőjegy kereső egy táblázatban jeleníti meg, ahol egyetlen pillantással megtalálhatjuk a legkedvezőbb árat. Így már biztosak lehetünk abban, hogy az adott feltételekhez képest kiváló ajánlatot kaptunk.

Persze a kilistázott repülőjegy árak még önmagukban nem elegendőek a megalapozott döntés meghozatalához. Érdemes megnézni, átolvasni a feltételeket, illetve a fórumon esetleg kikérni mások tanácsát, véleményét is. Így érhetjük el, hogy az eredeti elképzelésünknek megfelelően tényleg a legjobb ár-érték arányú foglalást tudhassuk magunkénak.

Scroll to Top