Opel Astra F

Opel Astra F

Magyarországon az egyik legelterjedtebb típusok közé tartozik az F-es Astra. Szinte mindenki vezetett már ilyet egyszer életében, de az biztos, hogy utasként ült benne. Ez annak köszönhető, hogy egy ideig Szentgotthárdon zajlott a típus gyártása. Még ma is jó néhány fut belőle az utakon, ami kiváló bizonyítéka a német autókra jellemző tartósságnak. Régi ismerősként köszön mindenkire, aki a volán mögé ül, nem okoz meglepetéseket. Ennek jegyében kellemesen és biztosan vezethető bárki által. Ha gyorsan szükség van egy autóra, egy Astra bérlése mindig jó ötlet.

A kényelemről

Az autó első üléseinek ülőlapjai elég hosszúak ahhoz, hogy hosszabb utakon se váljon kényelmetlenné a vezetés. A hátsó üléssor előtt tágas lábtér kapott helyet, így az utasoknak sem kell szoronganiuk. A belső tér tágasabb a kategória hasonló típusainál megszokottól. Az Astrák híresek futóműveikről, amelyek egyrészt kifejezetten strapabíróak, és az évek múlásával sem veszítenek minőségükből, másrészt szépen helyén tartják a kasztnit a kevésbé jó útfelületeken is, garantálva ezzel az utastérben ülők komfortérzetét. Ebben az ötajtós, ferdehátú változatban kényelmesen utazhat öt fő.

Sokoldalúan használható bérautó

Az autó jól használható a városi közlekedésben, de a hosszabb túrák alatt is megbízható partner. A csomagtartó 360 literes, de a hátsó ülések lehajtásával 1200 literes pakolható teret kapunk. Már a 360 liter is elég egy kisebb társaságnak, de az 1200-ba már tényleg minden belefér, amire szükség lehet egy nyaralás alatt. Jó kezelhetősége és megbízhatósága tökéletes városi autóvá teszi, de a teljesítmény megengedi azt is, hogy tartani tudja a pálya belső sávjában diktált tempót.

Az Astra F költségei

Már napi 4500 forintért megoldható az autókölcsönzés, ami kifejezetten baráti árnak mondható. Ha ehhez hozzávesszük az alacsony fogyasztást, akkor különösen előnyös lesz az autóbérlés. Az F-es Astra 6-6,5 litert fogyaszt 100 km-en. Autóúton vagy -pályán ez még lejjebb is faragható, így igazán gazdaságossá válik a kölcsönzése. Hosszabb távú bérlés esetén további kedvezményeket is biztosítunk, 15 napon túli bérléskor a napidíj már csak 3.500 Ft. Ráadásul a kaució összege is mindössze 50.000 Ft.

Bérleti díj:

3-tól 7. napig: 4.500 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 4.000 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)
15-től 3.500 Ft/nap
1 hónapra: 90.000 Ft
Kaució: 50.000 Ft Készpénzt kérünk letétbe, melyet a bérlés végén visszaadunk