Opel Corsa B

Az Opel Corsa egyik leggazdaságosabb bérautónk. Korához képest hihetetlen, de az  1.0 ecotec motorja megelégszik 4,5 liter üzemanyaggal is 100 km-en. A legtöbb Corsa tulajdonosról elmondható, hogy imádja az autóját. Ez talán nem véletlen egy német autónál, ami fürge és megbízható társnak bizonyul a mindennapi használat során.

Autóbérlés előtt 50000 forintos kauciót kérünk letét gyanánt. Az autóbérlés ára sávosan változik. Az első héten az egy napra eső bérleti díja 3500 forint, a második héttől már csak 3000 forint, a 15. napon túli bérlés esetén pedig csupán 2500 forintba kerül.

Kinek is ajánljuk bérlésre az OPEL Corsat?

Kis mérete ellenére az utastér és a csomagtér is elég tágas és ha rájön az ember hogyan is pakoljon, akkor rengeteg minden elfér benne. Még költözés alkalmával is több esetben megállta már a helyét! Az ülések kényelmesek, a motor dinamikus és erős, a fogyasztása is jónak mondható. Városban 6,3 l körül országúton pedig körülbelül 5,6 l környékén mozog, amely a dinamikus vezetés függvényében természetesen változhat felfelé és lefelé is.

3-tól 7. napig: 3.500 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 3.000 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)