Autóbérlés budapest

Renault Twingo

A Twingo az egyik legtágasabb miniautó. Elöl még a langaléták is simán elférnek benne, de hátul jobb ha felkészülünk hogy csak két személy számára van hely. Az összes változatában sínen csúsztatható a hátsó ülés, így van választási lehetőségünk, hogy a nagyobb hátsó lábteret vagy a nagyobb csomagtartót választjuk. Ez utóbbira inkább szükségünk lehet, mivel alaphelyzetben a raktere csak 170 literes. A hazai utakon futó Twingók csak a legszükségesebb felszereltségeket tartalmazzák.

Kinek ajánljuk bérlésre a Twingo-t?

A nem túl erős motor kimondottan városi közlekedésre van kitalálva. A fogyasztása komolyabb odafigyelés nélkül is 6 liter alatt tartható. A belvárosban bevásárláshoz kiválóan használható, de nagyobb távolságok megtételéhez már nem éppen ideális választás. A hangszigetelésből nincs sok, de ez is csak városon kívül zavaró. A Twingo elfogadhatóan stabil kanyarokban, viszont a vezetés élvezetét picit rontja a nem túl érzékeny szervokormány és a lötyögős, pontatlan váltó. Mindezekkel szemben a rugózása kellemesen lágy, és annak ellenére, hogy az ülések kicsik, mégis vastagok és kellően puhára tömöttek. Az első 1 hétben a Twingo autóbérlés ára egy napra 3500 forint, amely a 8. naptól 3000 forintra mérséklődik. A 14. naptól további árkedvezmények vannak, így a bérlés már csak 2500 forintba kerül.

3-tól 7. napig: 3.500 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 3.000 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)