A saját autója szervizben? Béreljen addig helyettesítő autót!

Mennyire rémes érzés tud lenni, mikor hőn szeretett autónktól meg kell válni napokra, akár hetekre egy műszaki probléma vagy éppen egy rutin művelet elvégzése miatt. Ne essen pánikba. Béreljen nálunk autót erre az időszakra, hogy áthidalja a nehézségeket.

És hányszor esett már meg Önnel, hogy ezek miatt halogatta autójának a szervizelését, ezzel akár még nagyobb kárt okozva, mert azt érezte, hogy ellehetetlenül az élete autó nélkül? Sejtjük a válaszát. Ne halogassa a karbantartást ezek miatt. Ha nálunk kölcsönöz autót ezen időszak alatt, nem fog fennakadást érezni az életében. Folytassa az útját, míg el nem készül a szervizelésre váró autója.

Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy járműve rendszeresen legyen szervizelve. Mi is ennek köszönhetően tudjuk a gépjárműparkunkat a legjobb formájában tartani és az amortizáció okozta károk számát csökkenteni. Ezért is elégedettek velünk autóbérlő ügyfeleink és járnak vissza szívesen hozzánk, mert járműveink az állandó odafigyelésnek köszönhetően kiváló műszaki állapotban vannak.

Ezen felül autóbérlő gépjárművezetőink legnagyobb része is odafigyeléssel használja az autókat. A kíméletes üzemmódnak köszönhetően pedig hosszútávon maradnak kiváló állapotban bérautóink.

Szólj hozzá

Scroll to Top