Skoda Fabia

Gyakran találkozni az utakon Skoda Fabiával, ami jól mutatja, hogy mennyire elégedettek vele a magyar autósok. Így az Eurorent kínálatából sem hiányozhat. A Fabia számos előnnyel rendelkezik, azonban a legtöbben azért szeretik, mert „össze van rakva”, vagyis nem egy egyetlen célra specializált kisautóról beszélhetünk, hanem egy valóban többfunkciós, a legtöbb helyzetben jól használható gépkocsiról. Az ötajtós ferdehátú modell tökéletesen kielégíti a mindennapok során felmerülő igényeket. Ezért is lehet jó döntés, ha autóbérlés során Fabiát választ. Különösen igaz ez, ha hosszabb időre szeretne autót kölcsönözni.

Városi kisautó, amely mégis képes családi lenni

A Skoda Fabia nagyon jól kormányozható, emiatt nem okoz vele gondot a parkolás. Mivel kisautóról van szó, a fordulóköre sem nagy, ezért könnyedén lehet vele navigálni a forgalomban, sőt szűk utcákban sem problémás vele a megfordulás. Kiváló tulajdonságai miatt legalább olyan jó vele városban közlekedni, mint az apróbb cirkálókkal. Nagy különbség azonban, hogy a Fabia jóval tágasabb ezeknél. Az első ülések órák után is kényelmesek, oldalra is jól tartanak. Hátul tágas hely marad az utasok lábainak, két felnőtt még egy hosszú út alatt is kényelmesen elfér. Igaz azonban, hogy hármójuknak már kicsit szűkös lehet. Három gyerekkel azonban minden gond nélkül bevállalható egy nagyobb utazás is. Erre alkalmas a jól pakolható csomagtér is. A Fabia nyugodt vezetési élménye is csak erősíti a családi jelleget. Az autó stabil, jól tart, a csendes futómű és a halk motor miatt az utastér nyugalma garantált. Amennyiben pihenni szeretne, és ehhez keres egy megbízható autót, a Skoda Fabia az Önnek való típus.

Kinek ajánljuk bérlésre a Škoda Fábiát?

Az ötajtós ferde hátú modell tökéletesen kielégíti a mindennapok során felmerülő igényeket és még a hosszú távú utazás esetén sem hagy cserben minket, amihez a Fabia nagy csomagtartója – jól pakolható csomagtér – és tágas belső tere is hozzájárul. Mindezek ellenére a fogyasztása sem mondható soknak (100 kilométeren kicsivel több mint 6 liter), de ez a forgalom függvényében és a vezetési stílustól erősen függ. Két felnőtt akár egy hosszú út alatt is kényelmesen elfér az üléseken előtti tágas térnek köszönhetően, de három ember számára már nem annyira kényelmes. Ellenben három gyermek még így is gond nélkül elfér. Az autó jól kormányozható ami a parkolást megkönnyíti. Kiváló tulajdonságai – többek között a kis fordulóköre – teszik jó városi autóvá, ahol a forgalomban kitűnően lehet vele manőverezni, a szűk utcákban parkolni vagy esetleg megfordulni. A Fábia stabil és jól tart az úton, futóműve csendes és a halk motor miatt az utastér nyugalma is garantált.

Kényelem kedvező áron

A fent felsorolt előnyök mellé kifejezetten kedvező árat társítottunk. A napi 5.000 Forintos bérleti díj, a hetedik nap után 4.500 Forintra, a második hét után pedig 4.000 Forintra mérséklődik. A Fabia tágas belső tere és nagy csomagtartója ellenére sem fogyaszt sokat. Száz kilométeren valamivel több mint 6 liter üzemanyagot éget el, de ez a vezetési stílus és a forgalom függvényében változhat. Az autó bérléséhez 60.000 Forint kaució szükséges.

3-tól 7. napig: 5.000 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 4.500 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)