Autóbérlés Budapesten, olcsó autókölcsönző

Smart ForTwo A/C

Egy új családtaggal bővült a mi kis autóparkunk. Vagy ha őszinte akarok lenni inkább egy féllel, hiszen egy Smart Fortwo City Coupe került fel a bérautók listájára. De miért döntöttem éppen mellette és miért fogsz te is így tenni? Lássuk csak az eddigi tapasztalatokat és a motivációt, ami miatt éppen rá esett a választás.

Nyilván nem fogsz meglepődni, hogy ha azt mondom, hogy mi is a folyamatosan fejlődésre törekszünk. Ennek az egyik eredménye az, hogy folyamatosan vizsgáljuk, hogy mire lenne leginkább igénye a célközönségünknek. Ha van lehetőségünk elbeszélgetünk a bérlőkkel és ebből az derült ki, hogy az alacsony fogyasztás nagyon sok esetben egykardinális kérdés, amikor bérautót választanak. Mivel ez a kis játékautó mindössze 4 litert (igen jól láttad, mint egy nagyobb motor) fogyaszt 100 kilóméteren. Ennek ugye a fő oka a parányi méretéből fakad, ami máris elvezetett minket egy másik pozitív tulajdonságához. Ez pedig nem más, hogy piszok könnyű vele parkolni. Erre az alábbi videó is nagyszerű bizonyíték. Bár egy ilyen manővert, azért nem ajánlunk mindenkinek!

Szóval, keveset fogyaszt, könnyű vele parkolni és a városban közlekedni, vezetni is kényelmes. Összességében egy városi szaladgálós autónak tökéletes. Éppen ezért mi inkább erre a terepre ajánljuk, mivel nem nevezhetjük éppen az autópályák rémének. Vagyis igen, de a szó negatívabb értelmében.

Na de van még egy olyan pozitív tulajdonsága, ami mellette szólt és könnyen lehet, hogy Te sem tudtál róla. Ez pedig nem más, mint a nagyon jó törésteszt. Az EuroNCAP szakembereitől 4 csillagot kapott, ami azért nem rossz főleg a méreteit figyelembe véve. A tervezők bele adtak apait-anyait, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a lehetőségeikből. És ez sikerült is! Az alábbi rövid videóban azt is láthatod, hogy hogyan néz ki törés közben és utána.

Összességében ez egy nagyon szuper kis autó. Bár nem éppen egy férfiasságot növelő tesztoszteron bomba, és az utasok számában is elég limitáltak a lehetősége, de hát semmi nem lehet tökéletes. Ezt az autót arra találták ki, hogy a városban ingázzon vele az ember és erre a célra tökéletesen meg is fele! Szóval, ha Te is ilyen paraméterekkel keresel bérautót, akkor a legjobb helyen jársz! 😉 Várunk Téged is sok szeretettel!

3-tól 7. napig: 4.500 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 4.000 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)