Suzuki, mint a leghatékonyabb autóbérlő márka

Suzuki, mint a leghatékonyabb autóbérlő márka

Az autóbérlés versenyképes üzlet a világ legtöbb országában. Ha esetleg mi is azon gondolkodnánk, hogy értéket tudnánk teremteni az autóbérlés Budapest szintű szervezésében, akkor érdemes áttekinteni, hogy pontosan milyen piacokra céloznánk induló vállalkozásunkat.

Egy ilyen vállalkozás indítása előtt át kell például azt gondolnunk, hogy a rövid vagy hosszabb távú bérbeadás biztosítása a szimpatikusabb-e nekünk. A hosszabb távú, szerződéses bérbeadást például a vállalkozások jellemzően arra használják, hogy meghatározott időtartamra béreljenek járműveket, míg a napi bérlést a magánszemélyek rövidebb időre történő járművek bérlésére használják.

Egy másik szempont, amelyet át kell gondolni az autókölcsönzés megkezdése előtt, hogy hogyan szerezhetünk meg egy megbízható és elfogadható árfekvésű járműparkot. Milyen márkákkal érdemes feltölteni a kölcsönzőt? Egy jó válasz lehet erre a Suzuki, ami kedvező árfekvésű, megbízható és a legtöbb kategóriában találhatunk modelleket. Ha azonban a Suzuki modelleken túl más autókat is szívesen elérhetővé tennénk az autókölcsönzőnk kínálatában, akkor érdemes lehet még körbejárni, hogy milyen feltételekkel kerülhetnek Volkswagen modellek is bele. A járműpark kialakításának két alternatívája az azonnali vásárlás vagy a lízing. Az azonnali vásárlás általában drágább, mint a lízing. De melyek is azok a niche piacok, amikre érdemes lehet kiépteni egy autókölcsönzőt?

1. Autókölcsönzés szabadidős szolgáltatásokhoz

A közlekedési ágazatban portfóliót építeni kívánó befektetők számára az egyik legjobb járműkölcsönző cég ötlet egy szabadidős autókölcsönző szolgáltatás elindítása. Rengeteg autórajongó fizetni azért, hogy kipróbálják a legújabb Suzuki SUV modelljét.

2. Autólízing

Ha egy autókölcsönzéssel kapcsolatos vállalkozás indításán gondolkodunk, az egyik alternatíva egy autólízingcég elindítása. Ne feledjük, hogy az autókölcsönzési szolgáltatásokkal ellentétben, amelyek általában 30 napig vagy rövidebb ideig tartanak, az autólízingszerződések általában 12 hónapig vagy tovább tartanak, stabil és kiszámítható bevételi forrást jelent ezáltal. Általában a céges lízing szolgáltatásoknál elvárás a CASCO és legtöbbször az assistance szolgáltalás biztosítása is.

3. Autóbérlés turisztikai célokra

A turizmus a gazdaság olyan ágazata, amely nem valószínű, hogy hamarosan elhalványul. A nemzetközi színtéren betöltött pozíciója miatt ez az iparág tovább fejlődött és virágzott. Sokan szeretnek nyaralni, és a legtöbben kényelmesen tennék ezt meg, ezért mindenképp jó ötlet ilyen kölcsönzőt nyitni. Természetesen az üzemanyag megfelelő szinten tartása sem ennél, sem pedig a fenti opcióknál nem az autókölcsönző felelőssége.

Szólj hozzá

Scroll to Top