autóbérlés budapest kerület

Suzuki Swift

Az elsőgenerációs Swift olyan autó, amihez már mindenkinek volt szerencséje akár sofőrként, akár utasként. Nem könnyű olyan parkolót találni, amelyben ne állna egy Swift. Ez teljesen érthető is, hiszen egy pofás kisautóról van szó, amelyet sokan a szívükbe zártak egyszerűsége és fenntarthatósága miatt. Ez valóban a mi autónk, amelyet Esztergomban raktak össze, és azóta is hűségesen szállít sokakat nap mint nap. Ha alapigényeket kiszolgáló autóra van szüksége, ráadásul nem is szeretne sokat költeni, mindenképpen jól jár a Swift bérlésével.

A mindennapos kisautó

A magyar forgalom talán leggyakoribb résztvevője rövid távolságokon teljesít igazán jól. Méreteinek köszönhetően kényelmes vele a parkolás és a városi közlekedés. Négy felnőtt számára jó alternatíva a városon belüli utazásra vagy rövidebb túrákra is. Megbízható autó, amely nem hagyja cserben sofőrjét. Kiváló költségkímélő módja az autóbérlésnek egy Swift kölcsönzése. Főként városi furikázásra ajánljuk, ilyenkor egyáltalán nem jelent gondot, hogy a csomagtér kissé szűkös. Ám ha mégis több csomag szállítására van szüksége, a hátsó ülések lehajtásával rengeteg hasznos, pakolható térhez jut.

Kinek ajánljuk bérlésre a Suzuki Swift-et?

Az autó adottságait figyelembe véve inkább rövid távú közlekedéshez ajánljuk. Négy felnőtt számára jó alternatíva lehet a városi közlekedés alkalmával, de egy családlátogatás vagy az országon belüli kiránduláshoz is kitűnő lehet. Méretei miatt könnyű vele a parkolás. Kis csomagtere a hosszabb külföldi utazások alkalmával viszont már gondot okozhat egy nagyobb család számára. Ha áruszállításra szeretnénk használni, a hátsó ülések lehajtásával tágasabb csomagtér nyerhető, így a pakolható hasznos tér megnő. Szerintünk igen jó költségkímélő módja az autóbérlésnek. Megbízható autó! A SWIFT I. 1999-2002 modell bérlése nálunk már napi 3500 forintból megoldható. Az egy hét utáni bérlésre további kedvezményeket biztosítunk. Az autóbérlés ára a nyolcadik naptól már csak 3000, a tizenötödiktől pedig 2500 Ft.

Az autóbérlés pénztárcabarát eszköze

A Suzuki Swift bérlése napi 3.500 forintba kerül az első egy hétben. Ennél hosszabb távú kölcsönzésre kedvezményeket biztosítunk. A napi díj a nyolcadik naptól már csak 3.000 forint, a tizenötödiktől pedig mindössze 2.500 Ft. Ha hosszabb távra bérli, nemcsak a kedvezményes díj, hanem a tankolás miatt is rengeteget spórolhat. Az autó vegyes fogyasztása körülbelül 5,5 liter. Az autóbérlés 50.000 Forintos kaució letétbe helyezése után történhet meg.

3-tól 7. napig: 3.500 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 3.000 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)