Suzuki swift bérlés

Suzuki Swift- Az elnyűhetetlen népautó

A Suzukinak ez a szériája talán az egyik legnépszerűbb az autó piacon, ami nem is meglepő azok számára, akik valaha is a boldog Swift tulajdonosok közé tartoztak. Hiszen lehet, hogy fapados a felszereltsége, lehet, hogy kívülről sem egy nagy durranás, de az biztos, hogy ez az autó még nem sok mindenkit hagyott cserben.

Suzuki Swift
Suzuki Swift | 3.500Ft/naptól

Azok kedvéért, akik nem ismerik behatóan ezt a típust egy kis hasonlattal élnék. Neked volt Nokia 3310-es telefonod? Szinte biztos, hogy igen!  Akkor Te is tudod, hogy mit jelent egy elnyűhetetlen, valójában minden igényt kielégítő tárgy tulajdonosának lenni. Pont úgy, ahogyan ezek a telefonok között is bőven akad olyan, ami még ma (akár 10+ évesen), is működik a Suzuki Swift is még úgy készült el, hogy kibírja az idő próbáját. Bőven akadnak köztük olyan 15-20 éves darabok, amik a megfelelő karban tartás mellett szuperül működnek.

Néhány infó a műszaki adatokról

Gyártottak belőle 1 literes, 1,3-as és 1,6-os verziót is. Ezek közül az 1,3-asból fut a legtöbb az utakon, amivel azért nagyon kényelmesen lehet már közlekedni, még előzni is és attól kell félnünk, hogy a traffipax túl sűrűn lefotózna minket.  A jobb érthetőség kedvéért egy táblázatban foglalom össze, néhány példával mit is tud ez a kompakt kis járgány.

Suzuki Swift 1.0 GL 993 cm3 39 kW 76 Nm 5.00 l/100km
Suzuki Swift 1.3 16V GL 1298 cm3 62 kW 106 Nm 5.00 l/100km
Suzuki Swift 1.3  GL 1298 cm3 50 kW 99 Nm 5.00 l/100km
Suzuki Swift Sedan 1.6 GX 1590 cm3 68 kW 133 Nm 6.00 l/100km

 

Mint ahogyan a fenti adatokból is jól látszik, nem egy izomautóról beszélünk, azonban a sokak által olyan fennkölten megfogalmazott becsmérlő szavakat sem érdemli meg! Hiszen egy igazán strapabíró darab, ami viszonylag keveset fogyaszt és 4 felnőtt ember is kényelmesen elfér benne. Akár családi autónak is kiválóan megfelel, arról nem is beszélve, hogy szervizelés szempontjából szinte verhetetlen, mert az alkatrészek olcsók és az autószerelők sem kapnak sokkot az elképzelhetetlenül elhelyezett alkatrészekről.

Mond, hogy nem győztelek meg?!

Valljuk be, ha képes vagy elég minimalistán szemlélni a világot, akkor nem sok kivetni valót találhatsz a Suzy-ban. Így ha egy kis fogyasztású és biztonságos autót szeretnél bérelni, akkor a Swift egy szuper választás lesz, amit már napi 3500 Ft-tól ki is bérelhetsz nálunk. És hát tudjuk, hogy az utazás sokkal kényelmesebb egy utóban, mint egy vonaton vagy egy buszon még , akkor is ha „csak” egy Suzuki Swiftről van szó.

 

Scroll to Top