Szeretnéd tudni hogyan teheted kellemesebbé a rokonlátogatásokat az ünnepek alatt?

Három dolog biztos az ünnepek alatt. Az egyik, hogy felszedünk 2-3 plusz kilót, leadják a Reszkessetek betörőket a Tv-ben és, hogy meglátogatjuk az összes távoli rokont. Ebben 2 hét hétben biztosan lesz néhány nap, amit a tágabb családunk körében töltünk majd. Meglátogatjuk a nagynénit-nagybácsit, leutazunk a vidéken élő nagypapához. Persze a jobbik eset, ha az egész család egy városban él és csak fel kell szállni a BKV-ra és máris a célnál lehetünk. De a családok többségénél nem ez a helyzet.

Biztosan akad egy-két olyan rokon, akik távolabb élnek és ilyenkor neki kell vágni az országnak. Autó híján vonattal vagy busszal. Már most kiráz a hideg tőle? Mi megértjük!
Erre nagyon jó megoldás, ha autót béreltek erre az időszakra. Már egy gyerekkel is döcögős az utazás nem még, ha a teljes rokonság ajándékát kell vinni magunkkal. És akkor a vissza útról még nem is beszéltem, amikor a csecsebecséinket hozhatjuk haza plusz a bejgliket és egyéb finomságokat, amiket a kedves nagynénik és nagymamák sütöttek nekünk. Ezt a tortúrát könnyen megspórolhatod magatoknak, ha bérelt autóval vágtok neki ezeknek az utaknak.

Na de melyiket válaszd?

Ha nem vagy rutinos autóbérlő, akkor biztosan nem könnyű eldönteni, hogy melyik autóval érdemes neki vágni ennek az útnak. Nézzük hát meg miket ajánlunk Nektek ezekre az alkalmakra.
Skoda Fábia kombi

Ezzel a modellel gyakran találkozni az utakon, ami nagyon jól mutatja, hogy mennyire praktikus darab. A visszajelzések alapján a sofőrök azért kedvelik nagyon, mert ez az autó „nagyon egyben van”. A méreteinek köszönhetően kényelmesen megpakolható és az utastérben is bőven lesz hely mindenkinek. Emellett mégis kényelmesen lehet vele közlekedni és parkolni a nagyvárosokban is. Az alábbi linkre kattintva még többet megtudhatsz róla.

Opel Astra G
Ez a típus a családok által nagyon kedvelt modell. Nem csak bérlés szempontjából, de sokan választják ezt a típust mindennapi használatra is, hiszen minden megvan benne, amire szükségetek lehet. Tágas csomagtér, kényelmes utastér és gazdaságos fogyasztás. Nálunk már akár napi 5000 Ft-ért kibérelheted. Kattints az alábbi linkre, és tudj meg többet a feltételekről.

Természetesen a kínálatunkban ennél sokkal több autó közül válogathatsz. Biztosak vagyunk benne, hogy Te is megtalálod azt modellt, ami megkönnyíti az ünnepi időszakot a családod számára. A további bérelhető járművekről az alábbi linken tájékozódhatsz.

Szólj hozzá

Scroll to Top