Szuper ünnepi programok, amiken Te is biztosan részt vennél!

Autóbérlés olcsón és könnyedén!

Az év végével közelednek az ünnepek is és ilyenkor felszaporodnak az ezekhez kapcsolódó programok is amik eléréséhez jó megoldás lehet az autóbérlés. Most összegyűjtöttünk Neked néhányat, amikre biztosan te is szívesen ellátogatnál.

Grincs Karácsonyi Cirkuszfesztivál a debreceni Kerekerdő Élményparkban

A debreceni élményparkban látványos díszlettel, finom ételekkel és egy 1,5 órás cirkuszi show-val hangolódhattok az ünnepekre. A műsor után tündérek, manók és óriások szórakoztatják a közönséget. Ez egy igazán nagyszerű kikapcsolódás az egész családnak. Az alábbi linken bővebben olvashatsz a programról. Autóbérléssel kapcsolatban pedig fordulj hozzánk!

Nemzetközi Betlehemes Találkozó Debrecen

Idén December 8-10 között újra ellátogatnak a betlehemes közösségek Debrecenbe és mutatkoznak be a nagyközönségnek. 2015-ben ezt a programot az UNESCO felvette a szellemi kulturális örökség megőrzését szolgáló programok és tevékenységek nemzeti nyilvántartásába. Látogassatok el Ti is vegyetek részt ezen a minden szempontból színvonalas eseményen! Az autóbérlés erre a programra csak 10500Ft!

Karácsony az Ebárvaházban

Ez egy olyan karácsonyi program, ahol jót is tehetsz. Látogassatok el a Tárnoki ebárvaházba és állítsátok fel közösen a karácsonyfát, ajándékozzátok meg a kutyusokat és hallgassátok meg a hasznos kutyanevelési tanácsokat. De a bérautóba ha lehet, akkor ne ültessétek be őket.

Soproni Karácsonyi Vásár

Hazánk leghűségesebb városa már önmagában megér egy kirándulást, és már az autóbérlés sem drága, nagyon sok szép látnivalót tartogat magában, amit a karácsonyi vásár tovább színesít! Mint ezeken a vásárokon általában itt is találkozhatsz kézműves termékekkel, Betlehemmel, adventi koszorúval és nagyszerű színpadi produkciókkal. Érdemes több napra ellátogatni, hogy a vásár mellett a többi látnivalóra is legyen időtök.

Tihanyi Karácsonyváró Napok

Forralt borral, mézeskaláccsal és nagyszerű programokkal várnak mindenkit a Tihanyi Karácsonyváró napokon December első 2 hetében. Lesz adventi gyertya gyújtás, mikulás program és kézműveskedés. Kicsik és nagyok is biztosan találnak kedvükre való szórakozást, hogy közösen hangolódhassatok rá az ünnepekre.

Az év vége mindig nagyon sok szép programot tartogat, amik segítségével Te is ráhangolódhatsz az ünnepekre. Ha pedig autókölcsönzésen gondolkozol, akkor kattints az kapcsolat menüpontra!

Autóbérlés olcsón, gyorsan az Euroren.hu autókölcsönzőnél.

Scroll to Top