Tippek > Eredeti Euroholz fa garázskapu természetes szépségével

Eredeti Euroholz fa garázskapu természetes szépségével

Legyen az élő természet és a korszerű megoldás együttesen otthona legnagyobb nyílászárójában jelen. Az Euroholz garázskapu nem csak tökéletes záródást, hőszigetelt kivitelt, de egyedi stílust is kínál.

ablakos-euroholz-fa-garazskapuA borovi fenyő előnyös tulajdonságai már régóta ismertek. A sűrű szerkezettel és magas gyantatartalommal rendelkező északi fenyő kimondottan tartós, ellenálló fajta. A vetemedésnek kiválóan ellenáll, akárcsak a kártevőknek. Éppen ezért lett ez a fafaj az Euroholz fa garázskapu alapanyaga.

Az alapanyag feldolgozás során azonban a kiváló jellemzőket tovább fokozzák. A válogatott faanyagot kiszárítják, majd három rétegben egymásra ragasztják. A pontos illesztések és megmunkálások miatt a műveleteket gépek végzik, így akár milliméteres pontosság is elérhető. Ez a pontosság garantálja, hogy a fából készült Euroholz garázskapu perfekt módon illeszkedjen és működjön minden körülmények között.

A fa alapanyag kiváló hőszigetelést biztosít a garázskapu számára, de extra igények esetén ez tovább növelhető polisztirol lapok segítségével. Amennyiben Önnek fontos, hogy a garázs fűtési vagy hűtési költsége a minimális legyen, akkor érdemes a megnövelt hőszigetelési lehetőségen elgondolkodni. További előny, hogy az Euroholz fa garázskapu egy körbefutó gumitömítéssel is rendelkezik, ami az illesztéseknél hivatott a kisebb egyenetlenségeket kiküszöbölni. A hőszigetelés és a légzárás így már tökéletes lesz.

A működését tekintve az Euroholz garázskapu sem sokban tér el a szokványos szekcionált kapuktól. A gyártás során ügyelnek a precíz illesztésekre és a mozgó alkatrészek tartósságára. Természetesen a biztonság is fontos szerepet kapott az előállítás és a használat során, így az Euroholz garázskapu alapesetben megkapta rugótörés elleni biztosítást, amely kiegészíthető a kábelszakadás elleni védelemmel is. A fából készülő kapu kialakítása véd az ujjbecsípődés ellen, így kisgyermekes családok megoldásaként is nyugodt szívvel ajánlható.

Az Euroholz garázskapu minden fém eleme horganyzott, ami kiváló ellenálló képességgel ruházza fel. A fa részek alap esetben 14 féle színben rendelhetők, három rétegű felületkezeléssel, ami a rovarok és az időjárás minden eleme ellen védelmet biztosít. Ugyanakkor annak sincs akadálya, ha egyedi színárnyalatban kívánja elkészíttetni garázskapuját, hogy az tökéletesen illeszkedjen a többi nyílászáróhoz.
Az Euroholz fa garázskapu egyedi és esztétikus megoldás igényes, exkluzív családi házakhoz.

Kategória: Tippek