Velünk nem téved el, GPS a bérautóinkban

Mikor autóba ülünk, sokszor előfordul, hogy az addig ismerős hely az utakról nézve teljesen ismeretlenné válik, és bizony könnyen megeshet, hogy eltévedünk.

Navon GPS
Navon GPS

Még nehezebb a helyzet, hogyha olyan helyre utazunk, ahol előtte nem jártunk és teljesen ismeretlenül bolyongunk. Legtöbb autót bérlő utasunk már rendelkezik okostelefonnal, azonban a kis kijelző méretek miatt nehezen követhetőek az útszakaszok és ezáltal könnyen balesetveszélyessé válhat az utunk, ami során veszélyeztetjük saját és kölcsönzött autónk épségét is.

Ezért is fontos autóbérlőink számára, hogy amikor autót kölcsönöznek, biztosítsuk hozzá a szükséges GPS-t, amivel még zökkenőmentesebbé é biztonságosabbá tesszük az útját. A bérelt autó idegen érzetet tud kelteni, azonban nem kell, hogy idegenként közlekedjen egy városban, országban, ha van GPS a bérautóban. Élvezze bátran az utazás szépségét.

A GPS segít a legrövidebb útszakasz kiválasztásában, mely által még gazdaságosabban tud utazni, így még inkább lehetősége van a km díjakon spórolni. Az üzemanyag fogyasztása is csökkenthető a leggazdaságosabb útvonalak használatával. A GPS forgalmi dugók esetén pedig jelez, hogy merre érdemes inkább kerülő úton tovább haladni bérelt autójával. Ha csak nem szeret az eltévedés által kalandokba keveredni, akkor érdemes használnia, hiszen nagyon kényelmes és hasznos.

Spóroljon velünk, mi nálunk nem kell külön fizetnie azért, hogy GPS-t használjon a bérelt autóban.

Scroll to Top