Daewoo Lanos

A Daewoo Lanos nem a feltűnő külsejérő vagy a rengeteg innovációról híres, amikkel találkozhatunk benne, azonban van egy tulajdonsága, ami a 3. legnépszerűbb autóvá tette a kategóriájában. És ez nem más, mint a megbízhatóság.

Bár a gyártás kezdeti éveiben voltak kisebb gondok nagyon hamar összekapták magukat és egy olyan kocsit raktak össze, ami 15-20 év után is biztonságosan ki tudja szolgálni a sofőrjét. Ez volt az egyik érv, amiért úgy döntöttünk, hogy épp itt az ideje beszerezni egyet, hiszen ha már egy autószerelő is ezt ajánlja, akkor az biztosan jó lehet. Mint minden autókölcsönző, így mi is arra törekszünk, hogy olyan modellekkel bővítsük a palettánkat, amik számunkra és a bérlőink számára is biztonságosak és kényelmesek. A belső terét tekintve komfortos akár egy 5 tagú családnak is, a 250 literes csomagtér nem nevezhető kifejezetten nagynak, azonban akár egy hosszabb családi nyaralásra is kényelmesen be lehet pakolni. Az 1 349 cm³ motor már pont az a kategória, amivel kényelmesen és lendületesen lehet közlekedni, de nem viszi csődbe az embert, amikor a tankolásról van szó. Az átlag fogyasztása olyan 6-7 liter között van, de ha ügyes vagy és az útviszonyok sem túl mostohák, akkor még ez alá is mehetsz vele. Felszereltség tekintetében van benne rádió, 5 fokozatú sebességváltó, belülről állítható tükrök és lehajtható hátsó ülések, aminek köszönhetően még tovább növelhető a csomagtér. Egy igazán megbízható autót keresel egy hétvégi kiruccanásra vagy akár hosszabb távra? Akkor a Daewoo Lanos egy kitűnő választás lesz számodra is! Ez az autó lehet, hogy egyszerű, de biztos lehetsz benne, hogy nagyszerű is. Azért, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük az autóbérlést ezt az autónkat is nagyon jó kondíciókkal kínáljuk.

3-tól 7. napig: 5.000 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 4.500 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)