Opel Zafira autóbérlés

3-tól 7. napig: 6.500 Ft/nap (ha egy napra bérli, akkor is 3 napot számítunk fel)
8-tól 14. napig: 5.000 Ft/nap (az első hét díja változatlan, a 8. naptól él a napi 500Ft kedvezmény)

Általános információk

Kategória Egyterű
Gyártási időszak 2000-2003
Újkori ára 5 117 285 Ft

Felszereltség

12 V-os csatlakozó a csomagtérben, Biztonsági övfeszítő rendszer az első biztonsági öveknél, aktív, Csomagtérháló, Csomagtérroló, Elektromos ablakemelők elöl, Elektromos ablakemelők hátul, Fejtámlák elöl-hátul [7 db], Fékrendszer: blokkolásgátló fékrendszer [ABS], Fényszóró-távolságállítás belülről, elektromos, Fényszórómosó berendezés, Fordulatszámmérő, Gyermekülés előkészítés [ISOFIX], Hátsó ablaktörlő-mosó berendezés, Időóra: digitális, Indításblokkolás, Kárpit: szövet, Kartámla hátul, Kipörgésgátló [ASR], Kormánykerék: bőr, Kormányoszlop: állítható magasságú, Könnyűfém keréktárcsák: 15′, Központizár távirányítással, Külső hőmérsékletmérő, Külső visszapillantó tükrök a karosszéria színében, Külső visszapillantó tükrök elektromosan állíthatók és fűthetők, Légkondícionáló berendezés [AC], Légzsák a vezető-és utasoldalonLégzsák, oldalsó [elöl] 2db.Mikrofilter [por-és pollenszűrő], Olvasólámpa hátul, Pótféklámpa [harmadik féklámpa], Rádió-magnó: CAR 400, Sebességváltómű: 5 fokozatú mechanikus, Szélvédőüveg: speciális fényvisszaverő, Szervokormánymű: elektromos, sebességfüggő, Színezett üvegek, Tetőcsomagtartó sín, Utasülés-foglaltság érzékelés légzsákhoz, Üvegezés: hátul sötétített, Vészhárítók a karosszéria színében, Világítás: ködfényszórók elöl, Információs rendszer: fedélzeti számítógép, multifunkciós kijelző, Ülések: állítható magasságú vezetőülés gerinctámasszal, kartámlás vezetőülés

Karosszéria

autóbérlés qr-kód

COVID-19 védőmaszk rendelés és vásárlás

autóbérlés

Megrendelését intézheti telefonon vagy emailben is, felveheti velünk a kapcsolat-ot akár skype-on vagy whatsapp-on is! Áraink minden esetben bruttó árak, de áfát valamint rejtett költségeket nem tartalmaznak mert cégünk alanyi mentes. A weboldalon szereplő képeknél az árak eltérhetnek, az aktuálistól ezért mindig az árlista árai az érvényesek. Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat és nagy örömmel várjuk szíves megrendelését!