Melyik autót válaszd?

Ha nem szoktál gyakran autót vezetni, akkor biztosan fejtörést jelenthet, hogy melyik autó a legideálisabb számodra. Azért, hogy megkönnyítsük ezt a döntést is összeállítottunk néhány gyakori élethelyzetet, amikor szükséged lehet bérautóra és azt is megmondjuk, hogy a kínálatunkból melyik gépjármű felel meg a legjobban.

Családi vakáció

Egy átlag négytagú család számára, már ideálisabb legalább egy közepes vagy akár egy kicsit nagyobb méretű autó bérlése. Főleg akkor, ha több napra indultok el. Éppen ezért mi erre az esetre Opel Astra G-t, a Hyundai Accent-et vagy a Skoda Fabia-t ajánljuk. Ezekben már kényelmesen elfértek mind a négyen csomagokkal együtt is.

Romantikus hétvége a pároddal

Mivel itt csak ketten fogtok utazni, így egy kisebb légterű autó is elegendő, ami valamivel kevesebbet is fogyaszt. Ilyen például a Peugeot 206. Ezekkel a parkolás is sokkal könnyebb akár valamelyik nagyváros forgalmas belvárosában.
Kellene valami gyorsan, olcsón?
A kínálatunkban a legolcsóbb gépjárművek a Suzuki Swift, a Daewoo Matiz és a Volswagen Polo

Kisebb felújítás, költözés

A nálunk bérelhető autók nem alkalmasak nagy tömegek szállítására, de ha csak néhány dobozról, táskásról esetleg kisebb berendezési tárgyakról van szó, akkor sokkal olcsóbban megúszhatod, mintha egy költöztető céget hívnál. Ugyan ez érvényes abban az esetben, ha csak 1-2 doboz csempét vagy egy új mosdót szeretnél vásárolni. Ezekre a feladatokra kiválóan alkalmas egy Opel Astra F.

Rokon látogatás

Már régóta nem tudtad meglátogatni a rokonaidat? Akkor biztosan jó lenne kényelmesen utazni egy praktikus és szép autóban. Erre célra alkalmas a Opel Zafira-es  autónk, amit nagyon sokan választanak saját autónak is.

Remélem hasznos volt számodra a cikkünk, de ha esetleg nem kaptál választ minden kérdésedre, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot és együtt kiválasztjuk a számodra legjobbat. 😉 Sőt, ha olyan kiegészítőkre lenne szükséged, mint gyerekülés, GPS vagy tetőcsomagtartó, akkor abban is tudunk segíteni.

Scroll to Top