Béreljen autót Tenerifén, kedvező áron, reptéri átvétellel!

+34.632.364.258

tenerife@eurorent.hu

A foglalás menete:

Telefonos egyeztetést követően, de az érkezési dátum előtt legalább 3 munkanappal, az 50.000Ft kaució átutalásával tudja érvényesíteni foglalását.

A bérautó átvétele:

Minden esetben, küldje el járatszámát, mind az oda- mind a visszautazáshoz, hogy tudjunk tervezni a várható átadás idejével és az esetleges késéssel.

Autóink átvételére Tenerife déli repülőtér parkolójában (TFS) illetve Los Cristianos vagy Playa de las Americas területén lehetséges. A kiszállítás munkaidőben ingyenes (10 – 18 óra között), ezen kívűl 10euro/alkalom.

Fizetés:

A kauciót minden esetben a bérlés megkezdése előtt 3 nappal kérjük átutalással. A bérleti díjat szintén fizetheti átutalással forintban, vagy Tenerifén, az átvételkor euróban. Az euro-Ft átszámítást minden esetben aznapi MNB középárfolyamon végezzük. A kauciót a bérlés végét követően 10 munkanappal automatikusan visszautaljuk, amennyiben nem történt szabálysértés (tilosbanparkolás, gyorshajás).

Takaritási díj:

Amennyiben az autót csak lemosni kell, valamint a szőnyeget kirázni, ez esetben nem számítunk fel díjat. Ellenkező esetben az általános szerződési feltételekben olvasható takaritási díjjal kell számolni.

Biztosítás:

Autóinkon kötelező felelősség biztosítás van, valamint ingyenes Mapfre assistance. Az bérautóban keletkezett károkat Önnek kell megtérítenie.

Igény esetén tudunk kötni casco-t a bérlés időtartalmára:

  • Teljeskörü biztosítás 10% de min. 200€ önrésszel: 6€/nap
  • Teljeskörü biztosítás 5% de min. 100€ önrésszel: 8€/nap
  • Teljeskörü biztosítás 0€ önrésszel: 10€/nap (10 napot meghaladó bérlés esetén)

Tankolás:

Autóinkat minden esetben tele tankkal adjuk át és kérjük vissza, tankolásra van lehetőség a repülőtérnél is.

Bérleti díj:

  • 19 Euro/nap
  • 99 Euro/hét
  • 399 Euro/hó

Elérhető autóink Tenerifén:

Jelenleg 3db OPEL ASTRA G 1.6 áll rendelkezésre, mivel csak most indítottuk tenerifei tevékenységünket, de a jövőben az igények szerint fogjuk bővitei a flottát, egyterűvel, cabrioval és terepjáróval is.

 

Várjuk szeretettel!

+34.632.364.258

tenerife@eurorent.hu

 

autóbérlés tenerife – autókölcsönzés tenerifén – ingyenes reptéri átvétel