Béreljen autót Tenerifén, kedvező áron, reptéri átvétellel!

A foglalás menete:

Telefonos egyeztetést követően, de az érkezési dátum előtt legalább 3 munkanappal, az 50.000Ft kaució átutalásával tudja érvényesíteni foglalását.

A bérautó átvétele:

Minden esetben, küldje el járatszámát, mind az oda- mind a visszautazáshoz, hogy tudjunk tervezni a várható átadás idejével és az esetleges késéssel. A

Autóink átvételére a déli repülőtér parkolójában (TFS) illetve Los Cristianos vagy Playa de las Americas területén lehetséges. A kiszállítás munkaidőben ingyenes (10 – 18 óra között), ezen kívűl 10euro/alkalom.

Fizetés:

A kauciót minden esetben a bérlés megkezdése előtt 3 nappal kérjük átutalással. A bérleti díjat szintén fizetheti átutalással forintban, vagy a helyszínen euróban. Az euro-Ft átszámítást minden esetben aznapi MNB középárfolyamon végezzük. A kauciót a bérlés végét követően 10 munkanappal automatikusan visszautaljuk, amennyiben nem történt szabálysértés (parkolás, gyorshajás)

Takaritási díj:

Amennyiben az autót csak lemosni kell, valamint a szőnyeget kirázni, ez esetben nem számítunk fel díjat. Ellenkező esetben az általános szerződési feltételekben olvasható takaritási díjjal kell számolni.

Biztosítás:

Autóinkon kötelező felelősség biztosítás van, valamint ingyenes assistance. Az bérautóban keletkezett károkat Önnek kell megtérítenie. Igény esetén tudunk kötni casco-t a bérlés időtartalmára.

Tankolás:

Autóinkat minden esetben tele tankkal

• 19 Euro/nap
  • 99 Euro/hét
  • 499 Euro/hó

Elérhető autóink:

Jelenleg 3db OPEL ASTRA G 1.6 áll rendelkezésre, mivel csak most indítuttuk itteni irodánkat, de a jövőben az igények szerint fogjuk bővitei a flottát, egyterűvel, cabrioval és terepjáróval is.

Várjuk szeretettel!