Autóbérlés a Kanári szigeteken

Autóbérlés a Kanári szigeteken már nem számít luxusnak, sőt a Wizzair légitársasággal időnként akár 10-12.000Ft-ért is kijuthatunk Tenerifére.

Nem a konkurenciát akarjuk lejáratni, mivel nincs is konkurenciánk a szigeteken, de mivel lassan 19 hónapja itt élek, így feltűnt pár dolog az autóbérléssel kapcsolatban, amit szívesen megosztok másokkal is.

Itt bevett szokás, hogy a benzinnel trükköznek, mégpedig úgy, hogy a visszaadáskor felszámolnak egy teli tank benzint a saját árfolyamukon, ezért érdemes alaposan megnézni az autóbérlési szerződés ide vonatkozó részét.

Mivel 0-2 év körüli kocsikat adnak bérbe, így érdemes casco-t kötni, lehetőleg önrész nélkül, mert jó esély van rá, hogy valaki meghúzza az autót. Autbérlés esetén a lopástól azonban nem kell tartani, szerintem akár a kulcsot is benne lehet hagyni a kocsiban, akkor sem fogják ellopni, nem úgy az értékeket! Érdemes az autót zárni, amennyiben érték van benne, több ismerősömnek loptak el értékes dolgokat az autójából egy gyors fényképezős megálló alkalmával.

Vannak olyan cégek is akik pár napra akciósan adnak bérbe, akár kijöhet nepi 5€-ra is a napi bérlet, ha az ember csak pár napra bérel.

Az autóbérlés itt nem okoz gondot, nem is feltétlenül fontos előre otthon lefoglalni az autót, mivel a reptéren kb. 15 nemzetközi cégnek van irodája és ha nem sok a csomag bussza is el lehet jutni mindenhova. Ráér akkor folglakozni az autóbérléssel, amikor valóban szükség van az autóra.

De hogy egy kis reklámot is csináljak, nekünk is van bérelhető autónk amiről bővebb információt erre a linkre kattintva lehet szerezni:
autóbérlés tenerife

Amennyiben autóbérlés témában segítségre vagy információra van szüksége Tenerife déli részén, nyugodtan hívja a 06(21)25-25-970 telefonszámot!

Szólj hozzá

Scroll to Top