Szervizelt autó

Vigyázzunk úgy a bérelt autóra, mintha az a sajátunk volna. De ha netán baj lenne, ott az Assistance szolgáltatás!

Vigyázunk az épségére! Megbízható bérautók

Az autók bérlése során számtalanszor előfordul, hogy a bérlő azt érzi, ezzel az autóval, mivel nem a sajátja, bármit tehet és nem kell rá vigyáznia. Ez azonban hosszútávon sem az ügyfeleink sem a vállalkozásunk számára nem kedvez. Ahhoz, hogy az áraink továbbra is versenyképesek maradhassanak, erősen befolyásolja, hogy az autók használatuk során milyen igénybevételnek vannak kitéve, illetve mennyire ügyelnek az autó belsejének megóvására. Ezért is hívjuk fel autóbérlőink figyelmét, hogy óvják az autót a figyelmetlenségekből eredő károktól és úgy használják, mintha a sajátjuk lenne.

Amikor autót bérel, akkor is figyeljen a közlekedési szabályok betartására, mert ezeknek a kihágásoknak a bírságát áthárítjuk az autót bérlő gépkocsivezetőre:

  • a parkolási szabályok
  • sebesség határok

A mi autóinkban biztonságban érezheti magát, mert bérautóink kiváló műszaki állapotban várnak Önre. Ha mégis baleset történne, vagy műszaki probléma jelentkezne útközben az Assistance szolgáltatásának köszönhetően az autószerviz rögtön érkezik és nem kell az út szélén várakoznia tanácstalanul órákon keresztül. Szándékunk, hogy az autóbérlés egy hétköznapi igény felmerülését szolgálja ki, ahol nem az autóbérlő életét bonyolítjuk, hanem egyszerűbbé és gyorsabbá tesszük teendői végzése közben.

Scroll to Top